Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Кропачов » 2017 » Февраль » 2
Кропачов Ліквідація КП «Облагростандарт» або як не платити податки по-житомирськи

Кропачов


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

Ліквідація КП «Облагростандарт» або як не платити податки по-житомирськи

02.02.2017, 11:58:53 1972 5.0 1

Читачі, якщо ви – підприємець, засновник бізнесу, і вам треба сплатити велику кількість податків, приходьте на бюджетні комісії облради. Там вас переконають у тому, що сплата податків – це кошти на вітер. Навчать, як податки не сплачувати. Це не жарт, дивіться відео!

Станом на вересень 2016 року, коли це питання підняли, тіло податкового боргу (ЄСВ) у КП «Облагростандарт» було 240 тис. грн, станом на сьогодні, коли ми в 5-ий раз розглядали дане питання та не сплачували тіло податкового боргу (хоч комісія 16.12.2016 давала таку рекомендацію), він збільшився десь на 400 тис. гривень за рахунок штрафу та пені. На питання, скільки нам може коштувати ліквідація та яка доцільність, головний аргумент – виключно заради НЕСПЛАТИ ПОДАТКОВОГО боргу. А мета при ліквідації – мінімізувати витрати. Хоча немає жодної гарантії, що в процесі ліквідації весь податковий борг не стягнуть з облради через суд!


Окрім того є одне дуже велике АЛЕ. ЄСВ - це непросто податок, а соціальний внесок за кожну людину, яка працює на підприємстві, це ті платежі, які зараховуються людям в якості внесків до пенсійного, лікарняного та ін фондів, а також впливає на врахування пенсійного стажу.

Фахівцям інженерам, які все життя пропрацювали на підприємстві, пропонують працювати охоронцями, що, погоджуюсь з керівником підприємства, абсолютно несправедливо.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
vox
1 владимир (vox)   • 18:46:07, 02.02.2017 [Материал]

охренеть можно :) Власть призывает уклоняться от налогов. Это сюрреализм или обыкновенная тупость? :)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо