Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » AKorzh » 2017 » Февраль » 9
AKorzh Хочете тепловий лічильник?

AKorzh


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Хочете тепловий лічильник?

09.02.2017, 10:06:12 1693 5.0 1

Хочете, щоб у вас був тепловий лічильник, щоб ви не платили за тепло, яке пропадає десь в теплотрасі? Хочете, щоб вас не обдурювали? Петиція, яку я розмістив на сайті міської ради, і яка включає встановлення лічильників, вже майже набрала необхідну для розгляду кількість підписів і я вже не сумніваюсь, що набере ті 7, що залишилась на зараз. Але хочеться, щоб ми всі показали, що для нас це важливо, щоб підписів стало на багато більше, ніж необхідних 250. Послуги мають бути якісними і ми не повинні платити за чиюсь, а ми всі знаємо чию, безгосподарність. Я був шокований дізнавшись, що за 2014-2015 рік в тарифі за тепло "Житомиртеплокомуненерго" було передбачено більше 11 млн. гривень на встановлення лічильників. НКРЕ, слава богу побачила, що кошти розчинились у повітрі. Але це зовсім не гарантує того, що лічильники почнуть встановлювати. Ми повинні на цьому наполягти. Через підписання петиції
http://petitions.zt-rada.gov.ua/list/view/556
чи іншими методами, які ви знаєте. Це стосується і тих у кого автономне опалення. Тому, що за останній рік з міського бюджету в "Житомиртеплокомуненерго" перекачали десятки мільойнів гривень, в тому числі на зарплату. І це при нинішніх тарифах. Ці гроші, якби не бардак на підприємстві могли б піти на інші потреби міста - це наші податки. Тож давайте, спробуємо змінити ситуацію. Прошу вас, продовжуйте підписувати петицію. Дуже дякую всім, чий підпис вже стоїть.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
garold
1 Кonstantin (garold)   • 13:05:41, 09.02.2017 [Материал]

Фигня эти все петиции,этот инструмент демократии у нас не работает.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо