Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Transport » 2017 » Февраль » 23
Transport Колесопад в маршрутках продовжується!

Transport


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

Колесопад в маршрутках продовжується!

23.02.2017, 08:51:06 1689 5.0 2


Маршрутка "Житомир - Баранівка", вчора приблизно в обід недалеко від Баранівки маршрутка, скоріше "скотовозка" яка прямувала в місто Житомир на рівній дорозі при швидкості руху десь 70-80 км/на годину відвалилися задні колеса. Пасажири в "скотовозці" згадали усі молитви, адже так маршрутка без колес проїхала понад 200 метрів черкаючи задньою частиною асфальт! ( саме головне то що там розміщені газові балони) і в кінці - кінців вилетівши на зустрічну смугу зупинилася! Водій колеса шукав у лісі!! Уявіть колеса у лісі!!! Обійшлося без постраждалих!

В мене просте питання до Ігор Гундич ТА Роман Крисюк, ДЕ ВАША АНОНСОВАНА БОРОТЬБА З ПЕРЕВІЗНИКАМИ І ЇХ СКОТОВОЗКАМИ!! Ви гляньте на фото тієї маршрутки, нею тільки дрова возити і курей на базар! Потрібна знову трагедія щоб раз і назавжди покінчити з такими горе - перевізниками? Повторю маршрут "Баранівка - Житомир" державний номер маршрутки АМ 0274 АА, перевізника вичислите з такими даними думаю!

 

Р.Мусійчук

ГО "Захист прав споживачів громадського транспорту"

Прикреплённые изображения:
Transport Колесопад в маршрутках продовжується! Transport Колесопад в маршрутках продовжується! Transport Колесопад в маршрутках продовжується!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Hoakina
1 Марина (Hoakina)   • 09:50:51, 23.02.2017 [Материал]

просто жах.
kolvich
2 Nikolay (kolvich)   • 14:55:29, 23.02.2017 [Материал]

Тепер без вагань дивлячись на ту поліровку диска,можна говорить про обрізані шпильки.А це халатність,більше ніж перевантаженння.А ще про транспорт на зустрічній і міст,якщо вона їхала в місто.Ось де ЖАХ.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо