Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2017 » Март » 8
snova КОМУ СЛУГУЄМО, ТЕТЯНО?

snova


Оценка: 2.4/5 Голосов: 13

КОМУ СЛУГУЄМО, ТЕТЯНО?

08.03.2017, 11:37:28 2496 2.4 8

КОМУ СЛУГУЄМО, ТЕТЯНО?
Відкритий лист до Тетяни Чорновіл.
До сьогоднішнього виступу Тетяни Чорновіл в Маріуполі на мітингу проти блокади ОРДЛО у мене ще залишалася певна повага до неї. Тетяно, сьогодні ти знищила всі її залишки. До останку. Неприємно, неймовірно неприємно давати оцінку тому виступу, бо говорила жінка.
Більше того – жінка, яка втратила на тій війні свого чоловіка. Але треба.
Треба, бо там говорила політик Тетяна Чорновіл. І що я почув? Виявляється, п'ятдесят блокадників, прислуговуючи Путіну, загрожують економіці Маріуполя, хотять зупинити Авдіївський коксохім, щоб потім зупинилися маріупольські металургійні гіганти, місто Маріуполь зникло, і таким чином Росія отримає прямий вихід на Крим...
Тетяно, втікай від тих політиканів, які так тупо використали тебе.
Бо щоб таке "городити", треба: або абсолютно не володіти ситуацією, або купитися на щось, або обкуритися, або просто бути "безбашенною"...
Ти ж колись була сміливою і розумною журналісткою... Проаналізуй, будь ласка, найпростіше: навіть, якщо блокадники дійсно погрожують економіці Маріуполя, то хто тоді насправді погрожує економіці решти території України? Може, успішно розвивається бізнес у Вінниці, Житомирі чи будь-якому райцентрі України? Може, легко дихається підприємцям, які не закручені на корупційні схеми? Проаналізуй, скільки підприємців пішли в тінь лише в 2017 році. І це все ТЕЖ витівки блокадників?
А причин насправді всього кілька ( глобальних):
• законодавчий орган (ВР України) так і не спромігся дати Україні чесні, прості і зрозумілі правила гри. Натомість діє єдине правило – постійна зміна правил гри. А бізнес у такі ігри не грає і тому йде – або у тінь, або за кордон;
• виконавча влада (КМ України) керує економікою і бюджетними коштами в ручному режимі ( бо правила гри відсутні);
• судова гілка влади настільки дискредитувала себе, що знайти людину в нашій країні, яка їй довіряє, уже практично неможливо.
Ось і все! Не віриш мені – вийди на вулицю в Борисполі і запитай в людей. Можеш доказати зворотнє і переконати мене у неправоті – переконай.
Валерій Хмелівський.

Прикреплённые изображения:
snova КОМУ СЛУГУЄМО, ТЕТЯНО? snova КОМУ СЛУГУЄМО, ТЕТЯНО?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 8
snova
1 oleg (snova)   • 12:58:58, 08.03.2017 [Материал]

Памятаєте Сашко Білий казав:
"На всіх нас вже приготовлені долари і кулі"?
Інформація про Тетяну Чорновіл від Rostyslav Demchuk.
Мабуть не всім відомо, що на її совісті є і загибель Сашка Білого.
Вже після Революції Гідності, після того, як Сашко Білий потягав рівненського прокурора за краватку Тетяна приїхала до Львова, як посланець Турчинова аби віч-на-віч побалакти з Сашком. Вона привезла Сашку від Турчинова 30 тисяч доларів. Просила Сашка Білого від імені Турчинова і Пашинського аби він зник на 3-4 місяці. Сашко якраз гуртував добробат, який мав складатися з волинян і галичан. Сашко відхилив прохання Тетяни. Заявив, що в таку скрутну хвилину він не залишить хлопців. Після зустрічі з Тетяною Сашко був дивно збентежений. Каже: з Танюхою шось не то, вона вроді "поїхала".
Потім з'ясувалось, що Тетяна не все переказала від Турчинова, а саме ультиматум: або він бере гроші й "залягає на дно", або він буде знищений. Сашко цього послання від Чорновол не почув, але прочитав у її божевільних очах.
Hasan
2 Олександр (Hasan)   • 15:27:56, 08.03.2017 [Материал]

Чорновол - депутат не від БПП
Тщательнєє нада, таваріщі...
sonnet
3 вадик (sonnet)   • 15:48:02, 08.03.2017 [Материал]

Шо ти придовбався?
Що прислали, те й глюкнув без участі макітри.
Юрко
4 Градовський (Юрко)   • 16:14:27, 08.03.2017 [Материал]

Не в тому справа. Курва Сєріка Пашинскава давно працює проти України, за "нову "владу. В першому коментарі є інформація від Ростика Демчука - то правда. Незважаючи, що Ростик трохи брехливий пиячок
manitu
5 Keeper (manitu)   • 19:23:34, 08.03.2017 [Материал]

Как интереесноо ...
Зради , сварки , подставы ... кохання и снова зради .
Любая мыльная опера отдыхает
garold
6 Кonstantin (garold)   • 23:46:19, 08.03.2017 [Материал]

А у вас от этого пук пук,ну вы и скучный)))
manitu
8 Keeper (manitu)   • 09:07:26, 09.03.2017 [Материал]

Дык не нудный же извращенец .
"у вас от этого пук пук"
Да , и хватит тут вынюхивать за мной ... хоть-бы людей постыдился
Юрко
7 Градовський (Юрко)   • 08:35:33, 09.03.2017 [Материал]

Тетяна Чорновол
Народний депутат України VІІІ скликання
Купувати вугілля у сепаратистів чи Росії, це оплачувати патрони, якими нас вбивають
08 грудня 2014, 10:02

"А якщо це вугілля закупати за посередництвом Сергія Курченко та інших менеджерів Януковича, хіба це не плювок в сторону Майдану?Ми ж проти цих персонажів там стояли...

І найстрашніше що цього Україна йде, її ведуть, бо нинішній скандал з закупівлею вугілля в Південно-африканській республіці (з голосними звинуваченнями і посадками) виглядає на "зачистку" поля під цю СХЕМУ.

Інтерес Росії в цьому зрозумілий – чому б не повісити на нашу країну тягар фінансування сепаратистів, шляхом збуту нам добутого на окупованих територіях вугілля. Проте таку схему лобіює не лише Росія, а також особи з української влади.

Як так може бути? Нажаль державної логіки в цьому не має і бути не може. Тоді – Мінські домовленості? Чи мізерні 5-6 доларів "відкату" з тонни вугілля? І як же мораль,Майдан, війна, державні інтереси?"

http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/54855b041dfbf/


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо