Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2017 » Март » 14
amberis ПРО ЧИТАННЯ. Марина Павленко в Житомирі!

amberis


Оценка: 2.2/5 Голосов: 10

ПРО ЧИТАННЯ. Марина Павленко в Житомирі!

14.03.2017, 02:20:14 3021 2.2 1

Житомирський коледж культури і мистецтв ім. Івана Огієнка та вінницьке видавництво «Теза» продовжують започатковану серію уроків-зустрічей з сучасними українськими письменниками.
15 березня школярі 7-х класів трьох загальноосвітніх шкіл матимуть нагоду поспілкуватися з Мариною Павленко!

Марина Павленко - письменниця, художниця і педагог. Народилася 1973 року на Львівщині. Освіту здобула в Уманському ДПІ ім. П. Тичини. Спочатку працювала вчителькою початкових класів Уманської міської гімназії, продовжуючи родинну справу: обоє батьків пані Марини – вчителі. Від 2000 року викладає на кафедрі української літератури і українознавства того ж Уманського педуніверситету.

Живе і працює в Умані, виховує двох доньок.

Друкує вірші і прозу з 1990 року. Відтоді вийшли друком окремі дитячі книжки, пізніше – серія книжок про Русалоньку із 7-В.

Співпрацює з багатьма українськими видавництвами, зокрема вінницькою «Тезою», київськими «Смолоскипом», «Час Майстрів» та «Гранями-Т». Також Марина Павленко регулярно дописує до всеукраїнських дитячих видань «Ангелятко» та «Ангеляткова наука». Як художниця ілюструвала чимало збірок, зокрема й власні. Була переможницею і лауреаткою низки літературних конкурсів, серед яких «Гранослов», «Смолоскип», «Коронація слова» та інші.

 

Казка Марини Павленко «Півтора бажання» ввійшла до офіційної шкільної програми для 2 класу.

Перша частина циклу «Русалонька із 7-В…» введена для загальнообов’язкового вивчення в 7 класі загальноосвітньої школи.

Також перша, друга і четверта частини цього циклу відзначені міжнародною літературною премією «Коронація слова».

Прикреплённые изображения:
amberis ПРО ЧИТАННЯ. Марина Павленко в Житомирі!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
amberis
1 Інгварь (amberis)   • 16:17:18, 14.03.2017 [Материал]

Хай краще в телефонах сидять! :)))

Якщо Ви уважно читали анонс події, то не могли не помітити, що «Перша частина циклу «Русалонька із 7-В…» введена для загальнообов’язкового вивчення в 7 класі загальноосвітньої школи.»
А хто краще самого автора зможе цікаво і змістовно розповісти про свій твір і дати відповіді на запитання, що виникають під час читання твору?
Щодо керівництва, то тут Ви точно помиляєтесь. Ці зустрічі не нав'язуються "згори", а пропонуються видавництвом. Відгуки від попередніх зустрічей - позитивні, і вже є запити на такі ж зустрічі від інших шкіл міста і навіть області ;)
Уявіть, що б у Вас була можливість поспілкуватися з авторами творів, які Ви вивчали в школі у свій час, і виказати їм своє захоплення або невдоволення? ;)
Щодо «бредятины», то звичайно, саме за це нагороджують відзнакою «Коронація слова» (http://koronatsiya.com/umovi-uchasti-2/tvori-dlya-ditej/) )))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо