Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Март » 16
antikorZt Наша позиція щодо скандалу з затриманням заступника начальника КП

antikorZt


Оценка: 4.6/5 Голосов: 10

Наша позиція щодо скандалу з затриманням заступника начальника КП "Парк"

16.03.2017, 13:53:33 1984 4.6 0

Позиція ГО "Антикорупційний рух Житомирщини" щодо скандалу з затриманням заступника начальника КП "Парк". Її ми висловили у відкритому зверненні до міського голови

Відкрите звернення

На початку тижня Житомир сколихнув скандал щодо обшуків у кабінеті секретаря міської ради Наталії Чиж. Як стало відомо пізніше, причиною обшуку стало те, що заступника директора КП «Парк» Вадима Поповиченко працівники СБУ затримали на хабарі. 
Це вже не перший скандал, пов'язаний з комунальним підприємством «Парк». Близько півроку тому після ревізії підприємства планово-економічним відділом Житомирської міської ради було виявлено, що підприємство ухиляється від сплати податків, завищує ціни під час закупівель, фальсифікує документи щодо використання пального та багато іншого. Розслідування триває і зараз, проте скандали на цьому не закінчились.
Те, що заступника КП «Парк» затримали на хабарі ще раз підтверджує той факт, що влада не контролює це підприємство.
Ми неодноразово зверталися до Вас з приводу бездіяльності головного спеціаліста, уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції Віктора Фещенко. Вже вкотре він не запобіг виявленому корупційному факту та не виявив його. В минулий раз Фещенко проігнорував те, що відбувається в «Парк», що, ймовірно, призвело до того, що сталося на початку тижня. Його перебування у міській раді не приносить користі, боротьба з корупцією є фіктивною, а бюджетні кошті, які витрачаються на його утримання можна вважати нецільовим використанням коштів. 
Окрім того, заступник міського голови Матвій Хренов є куратором даного підприємства і несе відповідальність за дії його підлеглих та за той безлад, що відбувається в КП «Парк».
З огляду на це наша громадська організація вимагає: 
1. Негайного звільнення заступника директора КП «Парк» Вадима Поповиченко.
2. Звільнення головного спеціаліста, уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції Віктора Фещенко.
3. Притягнення до дисциплінарного покарання нинішнього куратора КП «Парк» - заступника міського голови Матвія Хренова.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Наша позиція щодо скандалу з затриманням заступника начальника КП
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо