Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Сентябрь » 20
antikorZt Проект НЕФКО: як в Житомирі обманюють кредиторів

antikorZt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 6

Проект НЕФКО: як в Житомирі обманюють кредиторів

20.09.2016, 09:31:36 4206 5.0 2

Громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» розпочинає власне розслідування щодо використання бюджетних коштів на реконструкцію будівлі ЗОШ №17. Цей об’єкт входить до переліку будівель, які мають утеплити за проектом НЕФКО.

У нашої організації давно були підозри щодо того, що цей проект у Житомирі втілюється неналежним чином та з певними порушеннями. І нещодавно наші підозри підтвердилися.

За документами, які є в розпорядженні нашої організації, нам стало відомо багато цікавих речей. Зокрема те, що у ЗОШ №17 демонтувалися вікна. Проте лише за актами виконаних робіт. У реальності, вікна як були, так і залишилися, лише деякі були розбиті підрядником через те що, робітники абсолютно не підготувавшись, почали зі стін знімати плитку. Очевидно, що якась з них зіскочила і потрапила у вікно.

Другий момент, який нас зацікавив – це матеріали, якими утеплюють будівлю, але про це згодом.

Найбільше здивування для нас, це те, що за актами виконаних робіт, ремонт розпочався в червні. Тоді ж демонтували та замінили вікна та підготували будівлю до утеплення. Хоча усі могли побачити, що роботи почалися в 20-х числах серпня, а огорожу робили вночі перед 1-м вересня.

Важливо, що цим об’єктом займалося управління капітального будівництва, а саме тодішній в.о. начальника управління Дмитро Болейко. Можливо через, що влітку почали з’являтися розмови про те, що незабаром в управління буде новий начальник, Болейко вирішив нашвидкуруч закрити подібні проекти.
Розслідування займе трохи більше часу, ніж ми розраховували, тому про результати повідомимо в наступному випуску нашого інформаційного вісника.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Проект НЕФКО: як в Житомирі обманюють кредиторів
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
RoSSRS
1 Roman (RoSSRS)   • 13:58:50, 20.09.2016 [Материал]

дякую за розслідування. Чи є серед них "завершені" - тобто такі, за результататми яких притягнуто винних до відповідальності ?
antikorZt
2 Антикорупційний рух Житомирщини (antikorZt)   • 12:01:59, 21.09.2016 [Материал]

Зараз ведуться досудові розслідування. Ми за цим слідкуємо.
Проте правоохоронні органи трохи затягують цей процес.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо