Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Октябрь » 7
antikorZt Навіщо мерії боротися з корупцією?

antikorZt


Оценка: 4.3/5 Голосов: 11

Навіщо мерії боротися з корупцією?

07.10.2016, 09:42:58 2700 4.3 3

Довгий час «Антикорупційний рух Житомирщини» слідкує за діяльністю уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції. І ось до якого висновку ми прийшли. Виходить, що громадські організації та журналісти за рік зробили більше, ніж людина, у якої це є прямими обов’язками – запобігати та протидіяти корупції. Розумієте, запобігати та протидіяти! Якби Віктор Фещенко працював би хоча б на 50%, можливо, не було б відкритих кримінальних проваджень по «Дому української культури», скандалу з реконструкцією мосту, будівництвом душів у гідропарку, реконструкцією садочку №58, утепленням шкіл по НЕФКО та невдоволеності якістю асфальтного покриття на Польовій.

Зрозуміло, що відповідальність за все це не лежить лише на Фещенко. Але ж.
Чому останнім часом бездіяльність стала системним явищем у міській раді? Чому міський голова вперто не помічає, що його підлеглі, в тому числі і заступники, нахабно руйнують місто як своїми діями, так і відмовками, що це не їх компетенція. Адже відповідати за все це, перш за все, має Сергій Іванович!
Не хотілось би, щоб з Фещенко сталося так як з Дмитром Болейко. Зрозуміла річ, що це абсолютно різні ситуації. Але, виходить, що людина може працювати в міській раді, абсолютно нічого не робити на користь громаді, або як з Болейко, в користь лише собі, написати заяву про звільнення і спокійно собі піти. Не відзвітувавшись і без жодної відповідальності за свої дії.

Ганьба такій владі.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Навіщо мерії боротися з корупцією?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 3
Karab
1 Сергей (Karab)   • 11:27:12, 07.10.2016 [Материал]

Зачем бороться с тем,что они могут возглавлять?
bda
2 ДДД (bda)   • 17:12:07, 07.10.2016 [Материал]

Навскидку, Фещенко - "головний спеціаліст, уповноважений з питань запобігання та виявлення корупції", так звучит название его должности, но его обязанности, к примеру, на сайте горсовета не опубликованы (я не смог найти). А, вот, согласно, ЗУ "Про запобігання корупції" к полномочиям "Національного агентства з питань запобігання корупції" относится, согласно п.11 ч.1 ст.11 вышеупомянутого Закона: "координація в межах компетенції, методичне забезпечення та здійснення аналізу ефективності діяльності уповноважених підрозділів (уповноважених осіб) з питань запобігання та виявлення корупції" ССЫЛКА на Закон: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1700-18 Согласно, вышеизложенного, хотелось бы спросить «Антикорупційний рух Житомирщини», если вы берёте на себя функцию анализировать эффективность деятельности тов. Фещенко (что противоречит Закону), то, почему, при выявлении фактов его недобросовестной работы, не обращаетесь в ту инстанцию, которая полномочна этим заниматься, а "постите" это в СМИ? С ув.
П.С. А, вообще, почему бы вам не написАть самому Фещенко о том, что в блоге выложено, но официально? Может, он не знает об этом? ;)
antikorZt
3 Антикорупційний рух Житомирщини (antikorZt)   • 09:09:31, 10.10.2016 [Материал]

Ми зверталися як до Фещенка, так і до міського голови Сергія Сухомлина.
Щодо посадових обов'язків уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції, то ця інформація в нашому розпорядженні є. Раз в декілька місяців, ми просимо звіт про його роботу. Якщо промоніторити загальну ситуацію в місті та співставити з тим, чим займається Фещенко, то можна зробити висновок, що міській раді ця посада непотрібна.

Пишемо про це в ЗМІ, бо громада має право знати, що насправді відбувається у міській раді і на що витрачаються податки.

Який саме Закон ми порушуємо?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо