Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » olegmalinovskij » 2017 » Март » 17
olegmalinovskij Ціна та якість обслуговування в комунальних аптеках погіршилась!

olegmalinovskij


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

Ціна та якість обслуговування в комунальних аптеках погіршилась!

17.03.2017, 12:45:40 1717 5.0 3

У комунальній аптеці Житомира - найвищі ціни. Хоча мало би бути навпаки. Адже не так давно мер Сухомлин говорив про соціальну роль цих закладів. На практиці бачимо, що в приватних аптеках ціни значно нижчі.

Погіршилася і якість обслуговування. До ГО "СА "Молода сила" звернулася житомирянка, якій в аптеці Комунального підприємства "Фармація" (на розі вулиць Київської та Покровської) відмовилися надавати інформацію, а також нахамили. За словами пані Людмили, її обізвали за те, що хотіла дізнатися ціни на деякі види товару для своєї аптечки першої допомоги (валідол, бинт, вату тощо). Працівниця аптеки назвала вартість лише двох найменувань. Більше інформації їй заборонила надавати завідуюча. Та сказала прийти наступного дня, а ще відверто порадила звернутися в будь-яку іншу аптеку, тому що там ціни нижчі. Працівниця "влаштувала істерику", образившись, що жінка назвала її "продавщицею". А на бейджику дрібним шрифтом було написано "провізор".

Пані Людмила звернулася щодо неналежного обслуговування в Управління охорони здоров’я Житомирської міськради. Також зробила запис у книзі скарг. Отримала стрес, пила ліки і ніч не спала.

Крім того, комунальні аптеки міста вводять в оману житомирян. У вищевказаній аптеці та в КП "Аптека № 127" (Соборна площа) вказано, що Інспекція з питань захисту прав споживачів у Житомирській області знаходиться за адресою: вул. Леха Качинського (Черняховського), 3. Насправді, Інспекція вже давно переїхала звідти на Гагаріна, 55, про що повідомили в міській раді (кабінет 101). Але номера телефону Інспекції у них не виявилося.

Інспекція з питань захисту прав споживачів не контролює, яка інформація вказана в куточках споживача в комунальних аптеках. Та, власне, й не може захистити споживача. Адже тут пані Людмилі пояснили, що на розгляд звернення піде місяць, а то й більше. Тому що вони мають надіслати запит на Київ, аби звідти дали дозвіл на перевірку за скаргою.

Сьогодні, 15 березня, відзначається Всесвітній день захисту прав споживачів. Шановні земляки, ГО "Спортивна асоціація "Молода сила" відстоює права громадян, і закликаємо всіх об'єднуватися в цій справі. Разом ми - сила!

Прикреплённые изображения:
olegmalinovskij Ціна та якість обслуговування в комунальних аптеках погіршилась! olegmalinovskij Ціна та якість обслуговування в комунальних аптеках погіршилась! olegmalinovskij Ціна та якість обслуговування в комунальних аптеках погіршилась! olegmalinovskij Ціна та якість обслуговування в комунальних аптеках погіршилась!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Kolesnik
1 Колесник (Kolesnik)   • 13:47:01, 17.03.2017 [Материал]

До переворота такого не было.
anikey
2 Віталій Шилодуб (anikey)   • 15:03:55, 17.03.2017 [Материал]

Аптеки це зараз сама яра Олігархічна кормушка. Ніхто не знає якості продукту. Немає органу який зробить аналіз ліків на вміст, а якщо є то звичайній людині аналіз не по карману. Ціни необмежено високі.
kolvich
3 Nikolay (kolvich)   • 08:50:22, 18.03.2017 [Материал]

на 2
Який аналіз для крейди?Аби не шкодило.Робіть самі,лікуйтесь дідівськими методами.Даю рецешн глоду-боярошника)).Одна ягода на літру спирта.Фсё!
Ось вся правда. https://www.youtube.com/watch?v=TSIsZ8t0Yjw


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо