Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » PETLYRA » 2017 » Апрель » 4
PETLYRA УВАГА!УВАГА!УВАГА!Й ЗНОВУ ПЕКЛО!

PETLYRA


Оценка: 4.0/5 Голосов: 8

УВАГА!УВАГА!УВАГА!Й ЗНОВУ ПЕКЛО!

04.04.2017, 20:46:11 2298 4.0 1

Сьогодні перед початком сесії міськради невдоволені активісти влаштували мітинг, під час якого вимагали від міської влади відмінити абонплату за газ, перевірити діяльність “Теплокомуненерго” та звільнити заступника міського голови Олександра Фещенка. Окрім цього, одним з питань, які висвітлювалися під час акції протесту, була заборона підвищення цін на проїзд у маршрутках.

“Вимагаємо недопущення підвищення цін на проїзд, як заявляє міська влада, від 5 до 8 грн. Ми бачимо приклад міста Конотопа, де перевізники вимагали підвищення вартості проїзду до 5 грн. Мер не підвищив, люди підтримали та користувалися комунальним транспортом. Через два тижні водії маршруток готові були працювати за 2 грн 50 коп. То, може, Сухомлину потрібно з’їздити в Конотоп на екскурсію та запитати в їхнього мера, що потрібно робити, щоб не допустити підвищення? Нагадаю, що Павло Розенко заявляв, що підвищення мінімальної зарплати не повинно вплинути на підвищення цін. Якщо проїзд буде підвищений, ми з активістами будемо кататися безкоштовно та блокувати бази, звідки ці маршрутки виїжджають”, – заявив один із громадських активістів Андрій Поліщук.

У міськраді пояснюють, що підвищення цін буде в будь-якому випадку.

“Підняття цін на проїзд буде в будь-якому випадку, але наскільки і коли підвищаться ціни, – це виключно компетенція виконкому. Якщо протести будуть в нормальній формі, то вони можуть бути. Якщо це будуть жорсткі радикальні дії, то цим питанням займатиметься поліція”, – повідомив заступник міського голови з питань інфраструктури Дмитро Ткачук. За матеріалами сайту- Житомир.today 


P/S- Пан Дмитро Ткачук (Dmytro Tkachuk) погрожує поліцією,бере приклад від номенклатурщиків часів Януковича???Були присутні Дмитрий Янишевский Михайло Сліпченко,Олег Пєня й багато іньших моїх побратимів й активістів.Я та мої побратими мають великий досвід й шлях боротьби розпочинаючи з 2006 року,і нас не залякати.Хочу нагадати Вам Пане Ткачук що у свій час Ви виступали проти підищення проїзду,а зараз чому за???Адже Павло Розенко взагалі заявив що підвищення цін на проїзд під прикриттям зростання мінімалки є Шахрайством.....Пропоную Вам дослухатись до Віце-прем'єр-міністра України.Побратими репост вітається!

Прикреплённые изображения:
PETLYRA УВАГА!УВАГА!УВАГА!Й ЗНОВУ ПЕКЛО! PETLYRA УВАГА!УВАГА!УВАГА!Й ЗНОВУ ПЕКЛО! PETLYRA УВАГА!УВАГА!УВАГА!Й ЗНОВУ ПЕКЛО!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 21:15:35, 04.04.2017 [Материал]

Так одной плахой не отделаться. Ну, разве что на поток её поставить.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо