Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » » Transport » 2017 » Апрель » 11
Transport Видел чудеса техники, но такого!

Transport


Оценка: 3.7/5 Голосов: 9

Видел чудеса техники, но такого!

11.04.2017, 18:37:58 2322 3.7 3

От у нас в місті, реформа за реформою, і підсвічений відреставрований пішоходний міст, і сіра Михайлівська стріт, і Український дім, і електронний паперовий квиток, а ще скоро буде комунальний автобусний парк з автобусами з Китаю або Турції, вулиця Бориса Тена зроблена спеціально з ефектом луних кратерів, щоб туристи до музею космонавтики йшли як по місячний поверхні, або ж їхали на авто а ефект був як буцімто на луноході! А чого варті наші комунальні кінотеатри, от Жовтень до прикладу потрібно перейменувати на Центр Садовода і Огородника, а про Космос, то взагалі справді Космос. То ли еще будет)) Європа йде до нас семемильними шагами)).


А наші парки, особливо Гідропарк, сральника нема, хоча він є, але ми його не бачимо. Туалет або у воду, або під деревце. Все розрите, зате мафіки стоять! Запустили совєцькі атракціони і кажуть парк почав качати. А самольот в парку хоть би пофарбували, держмордяки такі хороняки. 
А перейменовані вулиці, ну і фіг з ним що там доріг і тротуарів нема, зате ж як звучить!

 

Прикреплённые изображения:
Transport Видел чудеса техники, но такого! Transport Видел чудеса техники, но такого! Transport Видел чудеса техники, но такого! Transport Видел чудеса техники, но такого! Transport Видел чудеса техники, но такого! Transport Видел чудеса техники, но такого!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
manitu
1 Keeper (manitu)   • 08:03:18, 12.04.2017 [Материал]

К-р "Космос" вообще жалкое зрелище
RapidDuck
2 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 10:39:20, 12.04.2017 [Материал]

Снести или продать какому-то сильпо
SUGS
3 Сашко Павуч (SUGS)   • 12:37:35, 12.04.2017 [Материал]

главное чтоб "слава украине"написано было...
вид "космоса" олицетворяет всю "славу"...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо