Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » PETLYRA » 2017 » Апрель » 16
PETLYRA УВАГА!УВАГА!УВАГА!ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР!Й пекельний забор!

PETLYRA


Оценка: 2.8/5 Голосов: 9

УВАГА!УВАГА!УВАГА!ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР!Й пекельний забор!

16.04.2017, 09:12:30 2218 2.8 2

УВАГА!УВАГА!УВАГА!З ВАМИ ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР!!!Гуляли по місту з Дмитрий Янишевский й наткнулись на таку Ганьбу!Всі мабуть бачили забор по Київській 6(там де колись хотіли будувати Атб)Так от дуже тривалий час там стояв дерев'яний забор,але так як в Житомир приїхав Пан Volodymyr Groysman наші чиновники вирішили закрити звичайний забор й повісити гарну картинку за 30.000 тисяч Народних грошей!На малюнках показані маленькі діти з мамами,старенькі бабусі й дідусі......І Написи-Ми Житомир,Житомир це Ми...........Яке ганебне дійство......Я вже думав Ми в Европі,а ми залишились ще в часах Російської Імперії коли при Катерині 2 будували бутафорські селища так звані "Потьомкінські села",щоб Імператрица думала що все добре....Такі ж традиції продовжилися і в СССР коли по території тодішьного СССР їздили Генеральні секретарі все всюди замазували й робили картинку.....Такі традиції продовжує Російська Федерація коли по території їздить путін все теж закривають тканиною даби зробити вигляд що все добре.... І Дуже сумно що наші чиновники продовжують ці ганебні традиції...Так Ми куди йдемо???в Азіатьску Росію?В минуле?Чи В Европу й майбутнє????На мою думку ці 30.000 тисяч можна було витратити на адресну допомогу(на ліки)бабусям й дідусям......Або побудувати гарну спортивну площадку для школярів......Але приїхало начальство й в "кращих" традиціях повісили картинку.Нижче 2 фото з сучасної Росії+наші фото з Житомира.

Прикреплённые изображения:
PETLYRA УВАГА!УВАГА!УВАГА!ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР!Й пекельний забор! PETLYRA УВАГА!УВАГА!УВАГА!ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР!Й пекельний забор! PETLYRA УВАГА!УВАГА!УВАГА!ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР!Й пекельний забор! PETLYRA УВАГА!УВАГА!УВАГА!ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР!Й пекельний забор! PETLYRA УВАГА!УВАГА!УВАГА!ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР!Й пекельний забор! PETLYRA УВАГА!УВАГА!УВАГА!ПЕКЕЛЬНИЙ ЖИТОМИР!Й пекельний забор!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Crespito
1 Hernan (Crespito)   • 11:21:17, 16.04.2017 [Материал]

В какую Европу, в Африку идем, в Сомали, например, с 1-м местом коррупции, мусором львовским и тд. и тп.
Kolesnik
2 Колесник (Kolesnik)   • 01:43:47, 17.04.2017 [Материал]

И тут Путина приплели ))). Эмалированные, что тут скажешь.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо