Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » yulyayulya » 2017 » Апрель » 25
yulyayulya А кому бак для сміття...свіжезапечений.

yulyayulya


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

А кому бак для сміття...свіжезапечений.

25.04.2017, 11:57:00 1687 4.2 4

Перехрестя Київська-Хлібна

Прикреплённые изображения:
yulyayulya А кому бак для сміття...свіжезапечений. yulyayulya А кому бак для сміття...свіжезапечений.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
yulyayulya
1 Юлия (yulyayulya)   • 12:39:13, 25.04.2017 [Материал]

А тут з якої сторони глянути. З однієї мерія - редиски-знають який у нас народ, і не закупили вандалостійкі урни. З нішої сам народ - редиски- не менші. От скільки стояв визг - нема сміттєвих урн, нема куди сміття викидати. Ми всі такі в дольче-габана, нам релігія сміття з собою додому донести заважає. Тут вже й урни поставили. Які б вони не були, основну функцію - вміст твердого сміття - вони виконують. Питання - якого- кидати туди палаючий недопалок, чи й спеціально запалити?
Hoakina
2 Марина (Hoakina)   • 12:58:00, 25.04.2017 [Материал]

На 2. Як не дивно, але вандалізм - це проблема не тільки наша. Але... в тій же Європі ця урна не провисіла б і пару годин. Там все зламане і зіпсоване міняють зразу. У нас же... ну що сказати... не люблять в нас дуже ділитись з народом зібраними з нього ж податками
yulyayulya
4 Юлия (yulyayulya)   • 14:34:51, 25.04.2017 [Материал]

Ми повільно, але впевнено рухаємось туди теж :). Фоторгафувала я десь о восьмій ранку. Станом на зараз ту урну забрали. От чи повісять нову - сумнівають. Бо там на перехресті ще 7 таких висить.
Moshe
3 Moshe (Moshe)   • 14:01:11, 25.04.2017 [Материал]

Что Вы несете ?! Годами там висят и урны и пластиковые ограничители при ремонте дорог стоят уверенно. В Европе на центральных улицах города стоят телекамеры. Эти " поджигатели " и перекресток бы не прошли - их бы приняли уже. Поставьте машину где то в Дрездене в центре, где нельзя парковаться. 15 мин и эвакуатор на месте. Поэтому вандализмом там могут заниматься только дебилы и беженцы. Европеец никогда этого делать не будет. На фото вроде перекресток Хлебной и Киевской. Это центр города . Это вопрос культуры. Нормальный человек не бросит бычок в пластиковый контейнер. Дома же не бросают горящий бычок в пластиковый пакет для мусора.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо