Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2017 » Май » 1
GoldenFish НІ РАДИКАЛЬНОМУ СВАВІЛЛЮ!!!

GoldenFish


Оценка: 3.9/5 Голосов: 7

НІ РАДИКАЛЬНОМУ СВАВІЛЛЮ!!!

01.05.2017, 12:03:34 2280 3.9 2

Випадково побачила на фейсбук сторінці у представника однієї з політичних сил, що вивіску з рекламою партії Ляшка напроти мерії зняли. Ілля Смичок був дуже обурений тим, що інспекція з благоустрою зняла банер, який закривав вікно приймальні радикальної партії.

Я завжди задавалася питанням, якого чорта у центрі міста, поміж нехай і не дуже охайних і відреставрованих, але гарних будівель, у серці нашого міста – на Михайлівській повісили політичну рекламу. І коли її зняли, я зраділа.

Останнім часом я не дуже добре ставилася до депутата міської ради від Самопомочі Юрія Юзвінського. Багато його дій для мене незрозумілі та й люди кажуть, що є за ним грішки. Але за цей крок особисто дякую. За цей крок варто поважати Юзвінського та працівників його інспекції, роботу яких ми часто не помічаємо.

Мені дивно було читати коментарі від членів житомирського осередку партії Ляшка, які є депутатами обласних, місцевих або районних рад про те, що як зняття банера могли допустити їх люди у виконкомі, коли розглядали це питання. То вибачте мене, виходить якщо щось  торкається ваших інтересів та інтересів партії, то ваші люди, тобто члени виконкому та депутати рад  голосують у супереч інтересам міста і ви заявляєте про це прямо?

Ви повісили вивіску назад і виходить, що для радикалів рішення виконкому щодо упорядкування реклами у місті їх не стосується? Як же тоді викрики Ляшка у ВРУ, що закон один для всіх?

Місто задихається від реклами, її необхідно прибирати незалежно від імен та прізвищ. Я не розумію такої поведінки радикальної партії, яка нібито говорить, що любить наше місто. До речі, замість того, щоб витрачати час на перевішування банерів, можна було б разом з представниками від Самопомочі поїхати у Київ, щоб «вибити» зарплату медикам. Нашим житомирським медикам, які кожного дня на роботі і відпрацьовують її на всі 100. Чи говорити, не мішки тягяти?

І не потрібно думати, що цей злощасний банер – це помста радикалам від Самопомочі за те, що Олександр Ракович дуже наполегливо хоче зайняти місце секретаря міськради Наталії Чиж.


 

Прикреплённые изображения:
GoldenFish НІ РАДИКАЛЬНОМУ СВАВІЛЛЮ!!!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Юрко
1 Градовський (Юрко)   • 12:37:40, 01.05.2017 [Материал]

Пані Шевчук (звісно, це псевдо), Чиж треба гнати втришиї
Transport
2 Роман (Transport)   • 15:06:57, 01.05.2017 [Материал]

Скотинякі такі!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо