Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2017 » Май » 17
TarasS Шок

TarasS


Оценка: 2.9/5 Голосов: 19

Шок "Євробачення": Onuka feat. NAONI Orchestra

17.05.2017, 08:02:50 2533 2.9 2

Сопілка, флейта Пана, ліра, скрипки, трембіти, електронні барабани, синтезатори.

"Після дупи (це про пранкера Віталія Седюка) і до оголошення переможця виступав електро-фольк гурт ONUKA. Вони перетягнули ковдру на себе своїм убивчим міксом традиційного фольку, горнів і серйозних техно-вайбів. 12 очок від нас" - написало британське музичне видання NME.

ONUKA виступала на сцені конкурсу Євробачення 2017 разом з оркестром НАОНІ. Їхній виступ, на думку глядачів, був набагато кращим, ніж номери багатьох фіналістів. В Україні в усіх соціальних мережах з'явилися обурення з приводу того, що виступ ONUKA замінили рекламою. Проте до Європи музика українського гурту "дійшла". Номер групи ONUKA гідно оцінили і звичайні слухачі, і музичні критики. Українські видання також відзначили високий рівень виступу ONUKA і не забули згадати про те, що останній альбом ONUKA "Vidlik" потрапив до чартів iTunes Великобританії, Швейцарії, Франції, Німеччини та багатьох інших країн.

tochka.net

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
garold
1 Кonstantin (garold)   • 09:33:56, 17.05.2017 [Материал]

А дебила виталика рекламой не заменили,ну у нас и ценности.
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 12:24:49, 17.05.2017 [Материал]

Режисери ефіру не мають повноважень ставити рекламу у випадках, якщо якийсь дебіл раптово зняв штани на сцені. Але можуть переключитися на інші камери - наприклад, на ті, які знімають глядачів або загальні плани.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо