Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Июнь » 14
antikorZt Доремонтувалися: частина ІІ Сергій Сухомлин хоче зробити прибудинкові території з золота?

antikorZt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 7

Доремонтувалися: частина ІІ Сергій Сухомлин хоче зробити прибудинкові території з золота?

14.06.2017, 11:48:25 4171 5.0 3

Як і обіцяли, нами було проведено дослідження результатів так званої роботи над помилками підрядників, що робили капітальний ремонт асфальтного покриття на Польовій. Нагадаємо, що реконструкція відбувалася восени 2016 року вартістю в 11,7 млн гривень, а у листопаді Житомирською міською радою, після наших звернень до міського голови та публікації в інформаційному віснику «Антикорупційний рух Житомирщини», було проведено аналіз асфальтного покриття у ДП «Дорцентр», результати якого приголомшили усіх. Жодна з проб не відповідала стандартам якості.

Далі чиновники міської ради вирішували хто винен, вели довгі переговори з підрядниками та запевняли громадськість, що остаточний розрахунок з виконавцями робіт відбудеться лише після того, як вони усунуть недоліки. Як повідомили нас у міській раді, це мало статися до 4.06.2017 року. Ми виїздили на місце напередодні дня «Х», щоб оглянути територію, недоліки на якій були нібито вже усунені КП «УАШ». На жаль, на проїзді Кондратюка різниці до і після ми так і не помітили.

Через декілька днів після того, як підрядники вже мали закінчити усі роботи, ми оглянули і інші об’єкти. На вулиці Корольова, 46 нам вдалося знайти лише один капітально відремонтований шматочок прибудинкової території. На Корольова, 48 підрядник ШБУ №35 вирішили заасфальтувати клумбу. На вулиці Космонавтів, 14 неозброєним оком видно, що асфальт в деяких місцях кришиться та має неоднорідну, яскраво виражену зернисту консистенцію.

На Космонавтів, 14Б видно, що нещодавно хтось працював, бо будівельне сміття так і залишилося самотньо лежати у дворі. Так само як і на Космонавтів, 34, який робив ФОП Петросян О.Ш.

КП «УАШ» заощадив на бордюрах, обклавши камінням клумби на вулиці Космонавтів, 12. До слова вартість ремонту там становила більше 160 тисяч гривень. А от на Космонавтів, 30 с бордюрами вже інша проблема – довжина їх біля кожного під’їзду різна. Складається враження, що комусь лінощі заважали відрізати рівно .

Ми звернемося до Нацполіції з заявою про злочин та до міського голови з вимогою пояснити чому підрядники вперто ігнорують вимоги мерії або мерія не дуже наполягає на виконанні підрядниками своїх зобов’язань. Хоча навіщо їм щось виправляти, якщо грошей, які підрядники отримали як аванс ще минулого року цілком достатньо було для того щоб і заробити, і нашвидкуруч зробити реконструкцію прибудинкових територій. Міська ж рада тоді спокійно спостерігала як неякісно відбувається ремонт, а чиновники підписували акти виконаних робіт.

Жоден ремонт в Житомирі не можуть виконати без нарікань і, на жаль, це вже виглядає особливістю роботи теперішньої влади. Неякісно нашвидкуруч покладена розрекламована мером плитка на центральних вулицях, і то не скрізь, неякісні ремонти доріг та прибудинкових територій, утеплення, на якому зникають кошти та багато інших проблем наводять на думку, що в місті немає влади, підрядники за наші кошти роблять халтуру. А ще запущений механізм вічного заробітку, адже, наприклад, після такого ремонту прибудинкових територій можна спокійно виділяти кошти, якщо не цього, то наступного року на ті ж ділянки. Тож квадратний метр асфальтового покриття з такими успіхами за каденцію Сергія Сухомлина може стати «золотим» по вартості.


 

Прикреплённые изображения:
antikorZt Доремонтувалися: частина ІІ Сергій Сухомлин хоче зробити прибудинкові території з золота? antikorZt Доремонтувалися: частина ІІ Сергій Сухомлин хоче зробити прибудинкові території з золота? antikorZt Доремонтувалися: частина ІІ Сергій Сухомлин хоче зробити прибудинкові території з золота? antikorZt Доремонтувалися: частина ІІ Сергій Сухомлин хоче зробити прибудинкові території з золота? antikorZt Доремонтувалися: частина ІІ Сергій Сухомлин хоче зробити прибудинкові території з золота? antikorZt Доремонтувалися: частина ІІ Сергій Сухомлин хоче зробити прибудинкові території з золота? antikorZt Доремонтувалися: частина ІІ Сергій Сухомлин хоче зробити прибудинкові території з золота?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Sandra
1 Sandra (Sandra)   • 10:31:56, 15.06.2017 [Материал]

В Житомирі повно НОРМАЛЬНИХ підрядників, які могли б виконати ці роботи якісно. Але ми не шукаємо легких шляхів і до справи долучаємо якийсь мотлох або "перевірених" підрядників по типу Арт-Хауса, Еліт-Буда, Комфорт-Буда та ін. За що боролись, на те й напоролись.
Але окрім підрядника, варто звернути увагу на людей, які допомагали шахраям заволодіти коштами у вигляді технагляду, авторського нагляду, особи, що підписувала АВР, тощо. Чомусь до цих осіб ніколи немає претензій.
жЫдобандЕровец
2 МаксЫмко (жЫдобандЕровец)   • 13:30:44, 15.06.2017 [Материал]

через ПроЗорро выиграет тот, кто предложит дешевле, а не проверенный и качественный.
Sandra
3 Sandra (Sandra)   • 13:52:20, 15.06.2017 [Материал]

для того и нужно учиться правильно составлять техническое задание и выдвигать требования, чтобы всякая шушара не могла влезть. Да и дисквалификацию непригодных участников никто не отменял.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо