Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2017 » Июнь » 25
TarasS Іхтамнєти та сепари підраховують свої втрати

TarasS


Оценка: 2.3/5 Голосов: 27

Іхтамнєти та сепари підраховують свої втрати

25.06.2017, 17:57:50 2530 2.3 7

На сайт донського козлячества (це саме ті козли, які стріляли у мого брата 2014 року на півдні Луганської області) - вирішили пом'янути всіх виродків, які загинули, руйнуючи Україну. Звичайно, це не всі дані і не всі козли, які відкинули копита за цапову душу. Але три сторінки на форумі дають чітке уявлення про те, ХТО САМЕ воював (і воює) проти Збройних Сил України на Донбасі.

Мертві окупанти та їхні прислужники (сторінка 1)

Мертві окупанти та їхні прислужники (сторінка 2)

Мертві окупанти та їхні прислужники (сторінка 3)

Увага! Якщо хтось має час та бажання - порахуйте, будь-ласка, по головах, і напишіть у коментах загальне число! Дякую!

P. S. Ну, і традиційна хвилинка ватного ідіотизму: розумово відстала істота закликає інших істот скаржитися на Україну в... Гейропу. Мовою Обами та Нуланд.

Предлагаю всем писать протесты (на английском языке) на действия украинских военных и допущенные ими зверства и истязания в отношении мирных жителей Новороссии и военнопленных ополченцев в Управление Верховного комиссара ООН по правам человека:
эл.почта [email protected]
Телефон: +41 22 917 96 56 Швейцария, CH-1211, Женева 10, Дворец Наций.
Текст жалобы можно перевести в любом он-лайн переводчике.

Прикреплённые изображения:
TarasS Іхтамнєти та сепари підраховують свої втрати TarasS Іхтамнєти та сепари підраховують свої втрати TarasS Іхтамнєти та сепари підраховують свої втрати TarasS Іхтамнєти та сепари підраховують свої втрати TarasS Іхтамнєти та сепари підраховують свої втрати
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 7
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 18:10:22, 25.06.2017 [Материал]

Не розумію: чому на звірства укрохунти треба скаржитися саме в Женеву - а не в Москву? Звідки це ідолопоклонство перед Заходом? Невже для православних слов'ян Швейцарія важливіша за РФ?
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 18:26:42, 25.06.2017 [Материал]

Рассіянвадєссєнєбила:

"8-го мая 2014 г. провожали в последний путь братка казака Войска Верных Казаков Черноморских им.гетмана Б.Хмельницкого Никитюк Дмитрия Игоревича,забитого насмерть 2-го мая фашистами (правого сектора,свободы,удар,батькивщины и одеського ультраса),вечная память"
Юрко
4 Градовський (Юрко)   • 08:26:11, 26.06.2017 [Материал]

Нікітюк. Змосковщене українське прізвище. Вєрноє казачество, яке пішло у піддпілля в Новограді-Волинському, Іршанську, Новій-Боровій. Козацькі збройні формування на Донбасі воюють з московського боку. З українського боку не створено жодного козацького батальйону - їх звитяга - бухати в смерть та трахати дівчат на полі Берестецької битви. Цікаво, чи воюють за московщину етнічні українці, козаки Кубані?
TarasS
5 Тарас (TarasS)   • 17:35:51, 26.06.2017 [Материал]

Юро, цих хохлодегенератів там - море. Починаючи від мордатого Ляха зі станиці Уманської, який закликає скаржитися на Україну у Швейцарію (повідомлення №1 у першій темі).

З досвіду власного спілкування:
1) ми нє укрАінци, а казАкі!
2) у нас не мова била, а балачка! ана бліже к русскаму!
3) запарожци гаварілі па рускі, как в "Тарасє Бульбє"!
4) ані воєвали за Расію, за русскую зємлю!

І все, хоч макітри їм на голові бий.
Нема держави - нема мови - нема народу. Крапка.

"Зукраїнського боку не створено жодного козацького батальйону"

Проект створення елітної Бригади Чорних Запорожців - для захисту Києва та виконання інших спеціальних завдань - лежить у Генштабі від 2015 року. Пилом припадає. Системи Територіальної оборони як такої нема. Повноцінних бригад легкої піхоти нема.
Юрко
6 Градовський (Юрко)   • 07:38:14, 27.06.2017 [Материал]

Я про силу-силенну козаків, які лазять в односторях з лампасами і вішають собі медалі "За похід на Берестечко", "За похід на Батіг". За поїздки з пиятикою тобто
TarasS
7 Тарас (TarasS)   • 15:56:47, 27.06.2017 [Материал]

І такого бидла не бракує.
Сашко
3 Alex (Сашко)   • 20:59:09, 25.06.2017 [Материал]

Може їм насправді якісь промені з телевізора в мозок запускають? абсолютно викривлена реальність, де все видумано або стирено: починаючи з новоросії з її прапором американської конфедерації, і навіть на фотках своїх дохляків пишуть "герои не умирают"


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо