Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Rozenblat » 2017 » Август » 2
Rozenblat У своїй заяві я наводив факти вчинення неправомірних дій посадовими особами

Rozenblat


Оценка: 1.5/5 Голосов: 14

У своїй заяві я наводив факти вчинення неправомірних дій посадовими особами

02.08.2017, 17:31:19 2911 1.5 7

Шановні друзі, однодумці та опоненти!
Хотів би вам прояснити суть того, що відбулось вчора у Печерському суді м.Києва.

27 червня я особисто звернувся до Генерального прокурора із заявою про вчинення низки службових злочинів посадовими особами НАБУ та САП стосовно мене, як громадянина.

Однак, ГПУ, в особі Назара Холодницького, намагаючись приховати свої кримінальні злочини, відмовила у внесенні відомостей до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань. Навіть не намагаючись перевірити наведені мною факти і докази!!! Вказану відмову я оскаржив у суді і вже 1 серпня 2017 Печерський районний суд м.Києва у повному обсязі задовольнив мою скаргу.

В своїй заяві я наводив факти вчинення неправомірних дій, які полягали у тому, що працівники правоохоронних органів не обмежувались звичайним розслідуванням злочину, а вчиняли дії до схиляння, підбурення до його вчинення та створення обставин фейкового злочину, якого в іншому випадку не існувало б та який так успішно розслідував Н . Холодницький. 

Та 30-го червня мені була підготовлена відмова чомусь за підписом того ж самого Назара Холодницького. Схоже на те, що прокурор САП боявся «випадково» вийти на власний слід…

Беззаконна відмова Н. Холодницького, керівника САП (незалежного провоохоронного органу!), не стала для мене несподіванкою, проте я звертався до Генерального прокурора. Перед законом усі рівні – громадяни, депутати і навіть правоохоронці. Не варто про це забувати.

Чинне законодавство зобов’язує прокурора зареєструвати повідомлення про вчинення злочину та внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань не пізніше 24 годин після подання заяви. Але цього не сталось.

Тому перевірку, вказаних мною фактів, мала б проводити ГПУ в рамках кримінального провадження за кваліфікацією наступних статей Кримінального кодексу:

- ч.2 ст.370 (Провокація підкупу службовою особою, карається позбавленням волі до семи років);
- ч.3 ст.365 (Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, карається позбавленням волі на строк до десяти років);
- ч.5 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, карається позбавленням волі на строк до дванадцяти років).

Тож для того, щоб відстояти свої права, 6 липня я звернувся до Печерського районного суду м.Києва зі скаргою на бездіяльність Генерального прокурора.

Учора суд своєю ухвалою повністю задовольнив мою скаргу. Фактично, визнавши незаконною бездіяльність Назара Холодницького та зобов’язав ГПУ розпочати досудове розслідування злочину, вчиненого стосовно мене.

Розслідування цього провадження виявить справжніх злочинців та перевертнів у погонах!!!!!!

Прикреплённые изображения:
Rozenblat У своїй заяві я наводив факти вчинення неправомірних дій посадовими особами
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 7
Юрко
1 Градовський (Юрко)   • 19:36:57, 02.08.2017 [Материал]

А Розенблатові скільки загрожує?))
Юрко
2 Градовський (Юрко)   • 19:37:28, 02.08.2017 [Материал]

Тобто, пан визнає, що хабар таки було взято
bda
3 ДДД (bda)   • 19:44:00, 02.08.2017 [Материал]

Уважаемый, товарищ Розенблат (автор блога)! Сижу, вот, в комнате, при лучине (т.к. электроэнергия дорогА, не только моему сердцу, но и кошельку ) и строчу Вам письмо ;) Ну, внесли Вашу жалобу в Реестр, но, почему, вдруг, это, должно повлиять на, предъявленное Вам обвинение? Это - ДВА разных криминальных производства, тем более, учитывая, то, что, в данный момент, идёт досудебное расследование! Надеюсь, Вы, как представитель ЗАКОНОДАТЕЛЬНОГО органа страны, должны понимать, что, вышеуказанное, не может влиять на обоснованность, предъявленных Вам подозрений, и этот вопрос (об обоснованности подозрений), в любом случае, подлежит рассмотрению в суде.
Ну, и, добавлю, что УК Украины, не предусмотрено, такое сложение наказаний, которое будет равно 29 годам лишения свободы))))
Вы, либо, юристов своих меняйте, либо, заголовок блога исправьте ))))))))))))))))
С ув. к представителю ЗАКОНОДАТЕЛЬНОЙ ВЛАСТИ!
П.С. Ну, если, не нравится комм - удаляйте! Так, все делают! Удачи!
ООООО! мой комм: 20:44, прошло, немного времени, и, вот 21:18 - заголовок изменён!
П.С. П.С., т.е., юристов, Вы, решили не менять, Борислав Соломонович? ;)
comments
4 Сергей Иванович (comments)   • 20:38:25, 02.08.2017 [Материал]

Бойко, Лукаш, Бондаренко, Новинский, Клименко, Журавский, Литвин - не сидят. И никто даже репу не чешет. Вот когда возьмутся за этих, тогда я поверю и набу, и шмабу, и гпу.
croshnja
5 Алексей П (croshnja)   • 22:51:48, 02.08.2017 [Материал]

Боря гроші коли вернеш?
Grusha85
6 Груша (Grusha85)   • 09:07:53, 03.08.2017 [Материал]

"Шановні друзі, однодумці та опоненти! "©

рванул после этих слов вниз, где комментарии, а там 5(пять) их и ни одного твоего ответа( на " ты " ибо не уважаю, теперь это очевидно.....перед этим не уважал за заказные, на правах рекламы предвыборные статьи без права комментария.....- это огыдно)
Юрко
7 Градовський (Юрко)   • 19:46:21, 03.08.2017 [Материал]

Ой, в нас заголовок змінився)))) Улька перестаралась? Холодницькому вже не загрожує 29 років?)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо