Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Ланочка » 2017 » Август » 2
Ланочка РОБОТА СТРИЖІВСЬКОГО ПІСОЧНОГО КАР

Ланочка


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

РОБОТА СТРИЖІВСЬКОГО ПІСОЧНОГО КАР"ЄРУ- ЯК ПРИКЛАД КОРУПЦІЇ !

02.08.2017, 17:34:05 1878 5.0 1

Робота Стрижівського пісочного кар’єру – є прикладом корупції… Представниками громади багато раз - підіймалося питання незаконного видобутку піску: писалися звернення до різноманітних інстанцій, проводилося затримання активістами автомобілів із краденим піском, потім була акція протесту в обласній прокуратурі стосовно бездіяльності правоохоронних органів. На території Житомирщини діє піщана мафія (один із її керівників – Лампочка), яка незаконно видобуває і продає пісок, в той самий час перешкоджає та блокує роботу інших підприємців, які хочуть легально працювати. Діяльність піщаної мафії сповнена нахабства, цинізму, тісно переплетена корупційними зв’язками, які ведуть до Кабінету Міністрів, СБУ, МВС, Прокуратури. Інформаційне прикриття цієї незаконної діяльності здійснюють житомирський телеканал СК1 та інтернет-ресурс «Житомир тудей», справжнім власником яких є Пухтаєвич. Мені доволі дивно чути вислови, що Михайло Пухтаєвич – гарний підприємець, меценат, що він створює робочі місця… . Виходячи із цієї логіки: казнокрад, який вкрав сотні мільйонів гривень із бюджету та на ці кошти створив підприємство, яке займається незаконною діяльністю обкрадаючи громаду, – хороша людина, яка дає роботу іншим??? Людина, яка вкрала у громади сотні мільйонів гривень і кинула кістку, у пару мільйонів, на благодійність – це меценат???

Прикреплённые изображения:
Ланочка РОБОТА СТРИЖІВСЬКОГО ПІСОЧНОГО КАР
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
babay
1 Вася (babay)   • 15:41:48, 03.08.2017 [Материал]

Каждую ночь работают карьеры и большегрузы...все перечисленные ведомства и силовые структуры в "доле"...ждут следующего приезда Генпрокурора..."Лампочке" все до лампочки...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо