Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2017 » Август » 16
an1234 ЯК СУХОМЛИН ПРОМІНЯВ ТУАЛЕТИ НА ФУТБОЛ

an1234


Оценка: 4.5/5 Голосов: 8

ЯК СУХОМЛИН ПРОМІНЯВ ТУАЛЕТИ НА ФУТБОЛ

16.08.2017, 12:46:19 3325 4.5 3

9 червня на своїй сторінці в Фейсбук мер Житомира Сергій Сухомлин написав: «Колись тренер Віталій Кварцяний сказав: «Якщо є футбольна команда у місті, значить місто живе. Може не бути моста, перукарні, туалету, переходу, універмагу. Є футбольна команда – є життя». Схоже, в цьому випадку мер написав, а потім подумав, а коли подумав, то дуже пошкодував.
 Читайте далі

Прикреплённые изображения:
an1234 ЯК СУХОМЛИН ПРОМІНЯВ ТУАЛЕТИ НА ФУТБОЛ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Grusha85
1 Груша (Grusha85)   • 13:01:01, 16.08.2017 [Материал]

"9 червня на своїй сторінці.."

оперативненько так
Grusha85
2 Груша (Grusha85)   • 13:10:26, 16.08.2017 [Материал]

вот не пойму к чему именно сабж, то ли у нас команды нет, то ли туалетов...
та знаю что ни того, ни другого( пародию на Ф.К.Полісся не в счёт), только тут смешали мухи с котлетами, да и то можно найти много общего, но сопоставить Ф.К. и туалеты с парикмахерскими....тем более из цитаты не Сухого.....

зы: не вздумайте меня в адепты мэровские записать, мне за команду обидно, а туалет, парикмахерскую я и без мэра найду, универмаг и так канул хз сколько лет назад, мост...а шо мост...красивый у нас мост

зыы: ничего личного, а, и это можно было весь текст по ссылке сюда вставить - так читабильней и восприимчивей
Grusha85
3 Груша (Grusha85)   • 13:34:32, 16.08.2017 [Материал]

ну вот и первая(???) ласточка про футбольный клуб
http://mfc.zt.ua/news/matc-7-turu-ii-ligi-bukovina-fk-polissa-pereneseno

У неділю, 20 серпня, у Чернівцях мав відбутися матч сьомого туру друголігової першості України між «Буковиною» та ФК «Полісся» (Житомир). На жаль, станом на 16 серпня, тимчасово припинене фінансування комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся». У зв'язку з цим команда не має можливості виїхати на гру 20 серпня. Тому гру, за згодою чернівецької команди, було перенесено.

- Хочу вибачитися перед вболівальниками за можливі незручності і подякувати керівництву ФК "Буковина" за те, що вони зрозуміли наше становище і пішли нам на зустріч. Єдина проблема - в найближчий тиждень не маємо доступу до нашого бюджету, тому не можемо профінансувати проїзд та проживання команди на найближчий тур. За тиждень-півтора ми вирішимо цю проблему. Жодної загрози зняття команди з чемпіонату не має. Ми продовжуємо працювати в штатному режимі, а команда - готуватися до наступних матчів чемпіонату, - прокоментував ситуацію директор КП ФК "Полісся" Віталій Лясковський.

Дата проведення матчу «Буковина» (Чернівці) – «Полісся» (Житомир) стане відома пізніше.

зы: даёшь туалет общественный в кабинете мэра
зыы: паликмахерская в том же здании (вроде остался ещё Малыш???)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо