Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Октябрь » 25
antikorZt Чиновники міської ради планують ділити гранти через громадську організацію?

antikorZt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 3

Чиновники міської ради планують ділити гранти через громадську організацію?

25.10.2017, 13:06:23 1653 5.0 1

Нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація, що працівники Житомирської міської ради створили громадську організацію, яка буде допомагати владі реалізовувати проекти місцевого самоврядування та залучати грантові кошти.

Мова йде про ГО «Грінері», яка була заснована 4 серпня цього року. Згідно реєстру громадських об’єднань головою правління ГО є Пахолюк Борис Борисович – на час заснування організації був заступником директора департаменту економічного розвитку. Заступником голови - Зятікова Тетяна Леонідівна – начальник відділу інфраструктурних проектів управління розвитку департаменту економічного розвитку, а членами правління - Гаращук Сергій Петрович – директор департаменту бюджету та фінансів Житомирської міської ради, Костриця Микола Миколайович – директор департаменту економічного розвитку, Гончарук Олександр Олександрович – провідний спеціаліст департаменту економічного розвитку міської ради.

У коментарі журналістам голова правління ГО Борис Пахолюк повідомив про те, що їх громадська організація буде займатися залучення грантових коштів у місто та допомагатимуть органам місцевого самоврядування реалізовувати проекти з енергоефективності.

Разом з тим, варто зазначити, що Бориса Пахолюка 23 жовтня було призначено директором комунальної установи «Агенція розвитку міста», яка і так має займатися залученням інвестицій у місто.

Для чого такому угрупуванню чиновників, яке більше часу проводить за кордоном, аніж на робочому місці, та отримує за це зарплату більше 20 тисяч гривень, створення такої громадської організації -  поки під питанням. Проте враховуючи те, що український чиновник не буде працювати задарма на громадських засадах – факт. До того ж, варто наголосити і на тому, що саме ці чиновники відповідають за питання, які вони допомагатимуть вирішувати самі собі через новостворену громадську організацію. 

Ми триматимемо цю історію на контролі.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Чиновники міської ради планують ділити гранти через громадську організацію?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Sharanho
1 Lutique (Sharanho)   • 21:41:56, 25.10.2017 [Материал]

Главные добытчики Житомира??? да уж....


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо