Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2017 » Ноябрь » 9
amberis ПРО ЧИТАННЯ. Брати Капранови в Житомирі!

amberis


Оценка: 2.7/5 Голосов: 7

ПРО ЧИТАННЯ. Брати Капранови в Житомирі!

09.11.2017, 21:12:32 2095 2.7 9

Брати Капранови презентують в Житомирі дослідження «Майдан. Таємні файли»

«Настав час отримати правду про Майдан, - каже письменник Віталій Капранов. - Адже парадокс у тому, що всі ми там були, та ніхто не знає істини. Не було такої людини яка могла бачити всю картину одночасно.

Перебували в Будинку профспілок, на Грушевського, на сцені Майдану, в Харкові та Донецьку під час штурму обладміністрацій. Вирішили зібрати свідчення тих хто був у вирішальних точках у ключові моменти. Опитали більше півтора десятки людей.


 
У книгу увійшло 20 файлів журналістський сюжетів та розслідувань. Ми відповідаємо на питання: «Хто готував Майдан?», «Коли це все почалося?», «Чому так багато людей вийшло?», «Хто фінансував Майдан?», «Хто готував російську весну?», «Хто стріляв у Нігояна?».

Несподівано знайшли свідка, який витягував пораненого Сергія Нігояна. Бачив стріляючого по ньому з боку пам'ятника Лобановському міліціонера.

Коли захопили Міністерство юстиції та Міністерство енергетики всі кричали - «зрада» та «провокація». Прийшли до Олександра Данилюка з громадського руху «Спільної справа».

Він цим керував. Хотіли аби пояснив свою позицію. Були у Дмитра Яроша, до якого багато питань. Спілкувалися із Сергієм Жаданом, який розповів чому Харків не став Донецьком. Свідки подій із Криму та Донецька пояснювали, що призвело до окупації. Депутат Микола Мартиненко заявив, що фінансував Майдан, отже мусив розказати, як все було насправді.

Ми рік працювали над свідченнями. Ідею книги отримали під час роботи над програмою журналістських розслідувань «Брат за брата».

Наша мета бути неупередженими, ми не заангажовані політично. Не любимо владу. Адже на кожну оповідь свідка наводимо інформаційне повідомлення зі ЗМІ, яке нагадує та підтверджує наведений факт. Спеціально зводили разом людей які одне одного не люблять. Наприклад, свідчення Олега Тягнибока та Олександр Данилюка, які стріляли один в одного на Майдані.

Шокуючу інформацію приводимо в книзі про те, хто був замовником «Небесної сотні». Два незалежних свідки спілкувалися із представниками Європи, аби Західні партнери втрутилася в ситуацію на Майдані. Мова йшла про те, що для них п’ять вбитих мало, двадцять також, зійшлись на цифрі сто, тоді полягла наша «Небесна сотня». А ми говоримо, що: «Європа нам допоможе»».


 
Презентація книги «Майдан. Таємні файли» відбудеться 10 листопада в актовій залі Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. Івана Огієнка (вул. Святослава Ріхтера, 22-А). Вхід вільний.

Прикреплённые изображения:
amberis ПРО ЧИТАННЯ. Брати Капранови в Житомирі!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 9
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 17:29:58, 10.11.2017 [Материал]

"Два незалежних свідки спілкувалися із представниками Європи, аби Західні партнери втрутилася в ситуацію на Майдані."

Свідки Єгови? Без прізвищ? І як мали втрутитися "партнери" - висловити занепокоєння?

"Мова йшла про те, що для них п’ять вбитих мало,
двадцять також,"

Мало для чого - для серйозного занепокоєння? Чи для висадки спецназу НАТО у Києві?

"зійшлись на цифрі сто, тоді полягла наша «Небесна сотня"

Собача маячня.
Розстріл Небесної повинен був:
1) деморалізувати спалений 18-19 січня Майдан і розігнати майданівців;
2) прикрити втечу Януковича і Ко в РФ - в разі, якщо пункт 1 не буде виконаний;
3) маскувати початок путінської операції по захопленню Крима (20 лютого вибите на медалі "За возвращение Крыма"), після чого мав відбутися аншлюс ще мінімум 8 областей України.
bda
2 ДДД (bda)   • 22:25:48, 10.11.2017 [Материал]

Успокойтесь - это ж, ПИСАТЕЛИ, а не Вы...
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 23:59:32, 10.11.2017 [Материал]

Ти різницю між художнім твором і публіцистикою в жанрі журналістського розслідування - розумієш? Риторичне запитання, можеш не відповідати.
Юрко
4 Градовський (Юрко)   • 11:12:33, 11.11.2017 [Материал]

А ти відчуваєш. як змінились настрої єврейчика, комуняцького нащадка?
comments
5 Сергей Иванович (comments)   • 11:22:34, 11.11.2017 [Материал]

Юрко, и мне заметно.
Hoakina
7 Марина (Hoakina)   • 17:33:59, 11.11.2017 [Материал]

На 3. Я Вас прошу, Капранови до журналістики мають таке ж відношення, як і до літератури. Вирішили про себе нагадати, написавши всю ту маячню.
amberis
9 Інгварь (amberis)   • 19:06:46, 11.11.2017 [Материал]

Треба було прийти і запитати ;)
Semen1952
6 Semen (Semen1952)   • 11:33:36, 11.11.2017 [Материал]

Уточнiть,будьте ласкавi, хто тут ще еврейчик окрiм вашого товариша?
Якщо це вiн, то уявляю.
Евреi не люблять полякiв, тому обзивають iх, ...... самi знаете як. I ви товаришуете з ним.
Щось тут не так i з вашою нацiональнiстю.
Юрко
8 Градовський (Юрко)   • 18:26:15, 11.11.2017 [Материал]

"Авторки пояснили: «Коли нам запропонували написати для видавництва «Зелений Пес» книгу про народні свята для дітей — ми погодилися. І працювали над книгою, як над своїм твором. Вклали в неї власні записи, тексти. Ми б цього не робили, якби знали, що «пашемо на хазяїна». І що бачимо в результаті?» Брати відпарирували: «Ми дуже задоволені співпрацею з вами, ваші прізвища вказані на титульній сторінці, текст писали все-таки ми, звісно, за вашим упорядкуванням, наше прізвище вказано великими літерами тільки тому, що так книжка буде краще продаватися».
Утім, коли авторки запропонували видавцям позначити в примірнику верстки, де там власне капранівські тексти, відповідь була така: «Можна написати, що ми створили літверсію, літредакцію — як завгодно. На нашу, як видавців, думку, робота укладача сама по собі більш цінна та важлива, ніж текстовика». Дивне визначення в галузі книговидавництва — «текстовик», чи не так? Ця «совкова» практика означає, що «хазяїн», бажаючи видати «свою» книгу, наймає для її написання «текстовиків»-рабiв. А чому б і ні? Чим брати Капранови гірші за Брежнєва чи Кучму? Тим паче, коли ж їм писати, якщо постійно зайняті: то концерти, то презентації, то поїздки..."
http://umoloda.kiev.ua/number/2628/448/92392/?0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо