Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Декабрь » 20
antikorZt Будівництво ЦНАПУ: спроба №2

antikorZt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 3

Будівництво ЦНАПУ: спроба №2

20.12.2017, 10:00:39 1962 5.0 0

Громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» близько року тому писала про те, як чиновники міської ради збиралися створювати ЦНАП (Центр надання адміністративних послуг) у готелі «Житомир», а потім, за дивних обставин, передумали. Скасовані були також і результати тендеру, згідно яких переможцем стала славнозвісна ТОВ «Поліська логістична компанія», яка вже другий рік не може закінчити утеплювати ЗОШ №17, а пов’язують її з екс-керівником УКБ Дмитром Болейко.

Тоді на проектну кошторисну документацію, яка наразі є нікому непотрібними папірцями, витратили 280 тисяч гривень. Хоча є підозри, що проект насправді ніхто не виготовляв. Цілком можливо, що від ідеї створювати ЦНАП на першому поверсі готелю міський голова відмовився тому, що вже тоді він збирався віддати готель «Житомир» на приватизацію.

Зараз відомо, що новий ЦНАП будуватимуть за адресою майдан Перемоги, 10, де знаходиться платна стоянка автомобілів. Через колізію з документами орендаря земельної ділянки, де знаходиться стоянка, точно невідомо, чи взагалі зможе Житомирській міськвиконком щось там збудувати. Орендар каже, що у нього все з документами гаразд, юридичний департамент міськвиконкому спростовувати це не поспішає.

Подейкують, що підрядником, якщо все ж таки вдасться вирішити питання з земельною ділянкою, буде підприємство з Києва. Очікувана вартість будівництва – 45,6 млн грн.

А тим часом, на нову проектно-кошторисну документацію вже виділили 500 тисяч гривень. Та чи не будуть ці кошти знову викинуті на смітник мером «господарником» Сухомлиним, як і попередні 280 тисяч?

Прикреплённые изображения:
antikorZt Будівництво ЦНАПУ: спроба №2
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо