Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2018 » Январь » 8
snova І любов тут абсолютно ні до чого! Шатун в запоріжжі.

snova


Оценка: 2.8/5 Голосов: 11

І любов тут абсолютно ні до чого! Шатун в запоріжжі.

08.01.2018, 11:09:31 2023 2.8 6

                 Трагічна смерть хлопчика із Запоріжжя була перетворена журналістами і клікушами від політики в страхітливий фарс. Феномен некрофілії в сучасній Україні ще чекає свого дослідника. Але, вже зараз стає абсолютно очевидним - багато політиків використовують середньовічний культ мертвих для досягнення своїх цілей. Для того, щоб переконатися в цьому, досить згадати труни з мертвими, які носили по Майдану, або труни, які привозять зі Сходу країни: колінопреклоніння, прокляття ворогів, крики і жага помсти - все це разом створює моторошний антураж, який нагадує середньовічну полювання на відьом. Кожну смерть солдата ЗСУ перетворюють на фарс, в уявлення, в якесь дійство, завдання та мета якого викликати ненависть та гнів.  
         Смерть немовляти в Запоріжжі.   Має рацію в цій ситуації Олег Хавич, який написав, що нормальна людина в цій ситуації «ховає померлого, оплакує Втрату». А ось «професійний українець» «влаштовує з похорону політічну Акцію: послідовно запрошує для поховальної процесії кількох священіків УПЦ МП, Які відмовляються ховати дитину, Хрещення в лоні УПЦ КП. Коли відмову медійно зафіксовано, обряд поховання проводити заздалегідь вікліканій піп з УПЦ КП, Котре чека своєї черги в ролі "рояля в кущах».   Післе чого оперативно запускається "Лялькова" акція проти "московських попів". А 18 тисяч псів Авакова, Які з сьогоднішнього дня планируют блокуваті роботу храмів УПЦ МП по всій стране, - це, звісно, ​​віпадковість ...   Даже мені, греко-католику, гидко про це все читати ».   Так, мені теж неприємно про це читати. Так само, як противно було читати пост Юрія Гудименка, який всю цю акцію запустіл.Особенно то місце, де він зробив паузу, щоб «поплакати». Ось тут можна почитати, що ще викликало «сльози» у цього «лицаря» пера та чорнила.      
                       Точно також, як мене дивує реакція ЗМІ - мовляв, священик не мав права відмовляти у відспівуванні. Це чому ж «не мав»? Мав. Хоча б тому, що ВСЕ таїнства УПЦ КП Вселенська Церква вважає недійсними. УПЦ КП поки що - розкольники, а молитва з розкольниками заборонена апостольськими правилами. Так, дитина не винна в тому, що його батьки - свідомі розкольники. Чи не винен в тому, що його не похрестили в Церкві, і формально священик міг його відспівати. Але мав право і вчинити так, як вчинив. І любов тут абсолютно ні при чому!  
                             При всьому при цьому, чомусь, зовсім не береться до уваги, що Церква - це установа, а священик - службовець. І Церква (а не суспільство) має право вирішувати, хто належить до неї, а хто ні. Наприклад, в Німеччині віруючі зобов'язані платити так званий церковний податок. Ті, хто відмовилися платити податок, можуть бути відлучені від церкви, або принаймні їм може бути відмовлено в проведенні ряду обрядів. У 2012 році католицька церква видала офіційний декрет, що забороняє таким, що відмовився причащатися, бути похованими на церковному кладовищі (!!!), працювати в церковних організаціях (в тому числі - лікарнях і школах). І зауважте, ніхто, жодна жива душа не волає про несправедливість або відсутності любові у католицьких священиків. І значет чому?
                                 Тому що рівень журналістики та рівень суспільного розвитку там незрівнянно вищий за український, печерного. горскій.  
 

Прикреплённые изображения:
snova І любов тут абсолютно ні до чого! Шатун в запоріжжі.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 6
Hoakina
1 Марина (Hoakina)   • 11:13:31, 08.01.2018 [Материал]

ти впав з цим блогом нижче нікуди
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 12:26:37, 08.01.2018 [Материал]

Рашистська консерва кинулася захищати рашистських капланів. Хто б сумнівався.

"заздалегідь вікліканій піп"
"планируют блокуваті"
"по всій стране"
"це, звісно, ​​віпадковість"
"Даже мені, греко-католику"
"який всю цю акцію запустіл"

Повню як щас. Віклікає меня, греко-католика, тато рімскій і каже. По всій стране пси Авакова нападают на братскую русскую Церькву. Надо дати духовній отпор.
Mira
3 Irina (Mira)   • 18:08:17, 08.01.2018 [Материал]

По теме,и почему-то это особо никого не взволновало
https://www.youtube.com/watch?v=ECYJHD41jC4
https://www.youtube.com/watch?v=1OVJFiEbhYE
TarasS
4 Тарас (TarasS)   • 19:04:06, 08.01.2018 [Материал]

"По теме"

За темничками чешеш?
Berserk80
5 Che (Berserk80)   • 20:41:37, 08.01.2018 [Материал]

Насчет РПЦ и отпевания.
Поп, если ему по уставу нельзя отпевать УПЦ, мог бы взять грех на себя, это по человечески, не по канонам которые в церковных уставах. Он же сам понимает, что отпевание и крещение- это больше для родителей, для их спокойствия. Неужели этот кроха в два года попадет в ад, только потому, что его крестили не в той церкви?
Блог не читал, честно.
RapidDuck
6 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 15:52:06, 09.01.2018 [Материал]

УПЦ МП потрібно негайно відправити в підпілля.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо