Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2018 » Апрель » 26
antikorZt До свят мер порадував чиновників преміями

antikorZt


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

До свят мер порадував чиновників преміями

26.04.2018, 13:37:55 1857 4.4 0

Прийшов час в чергове порадіти за наших чиновників та їх нескромні премії. 25 квітня 2018 року міський голова Сергій Сухомлин видав розпорядження № 350, яке визначає розмір премії своїм підлеглим за квітень.

Заступники міського голови отримають 100% премії, окрім Сергія Кондратюка, який матиме 50%.

130% преміальних отримає начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук, 125% начальник контрольно-аналітичного відділу міської ради Валентина Козяр.

120% до зарплати матимуть: заступник начальника контрольно-аналітичного відділу міської ради Костянтин Дорохов, начальник управління по зв’язках з громадськістю Ольга Приходченко, керівник департаменту бюджету та фінансів Діна Прохорчук, директор департаменту містобудування та земельних відносин Ігор Блажиєвський та головний архітектор міста Юрій Безбородов, директор департаменту соціальної політики Людмила Ліпінська, начальник управління розвитку інформаційних технологій Ігор Дзюбенко, начальник управління культури Ніна Рябенко, начальник управління звернень та діловодства Житомирської міської ради Віталій Скороход, начальниця управління охорони здоров’я Марія Місюрова, начальник центру надання адміністративних послуг Сюзанна Галецька, начальник відділу у справах дітей Ольга Бібла, начальник відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Наталія Хабарова.

Решта чиновників вищої ланки премійовані у розмірі 100%

Прикреплённые изображения:
antikorZt До свят мер порадував чиновників преміями
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо