Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2018 » Август » 2
amberis Клуб Елітарного Кіно: Програма ІІ ФЕСТИВАЛЮ ЄВРОПЕЙСЬКОГО КІНО в Житомирі

amberis


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

Клуб Елітарного Кіно: Програма ІІ ФЕСТИВАЛЮ ЄВРОПЕЙСЬКОГО КІНО в Житомирі

02.08.2018, 18:01:55 1426 3.7 1

04 серпня в Gnatyuk Art Center розпочнеться «ДРУГИЙ ФЕСТИВАЛЬ ЄВРОПЕЙСЬКОГО КІНО», який запрошує глядачів на безкоштовні кіноклубні покази. 
До програми Фестивалю Європейського Кіно увійшли фільми-події: володар Золотої пальмової гілки Каннського кінофестивалю 2017 року – сатирична трагікомедія «КВАДРАТ» Рубена Естлунда; трилер «ТЕБЕ НІКОЛИ ТУТ НЕ БУЛО» з Хоакіном Феніксом, відзначений преміями за найкращу чоловічу роль та найкращий сценарій у Каннах; 5-разовий призер французької премії «Сезар», екранізація хітового роману П'єра Леметра – трагікомедія «ДО ПОБАЧЕННЯ ТАМ, НАГОРІ»; екранізація італійського бестселера, трилер «ДІВЧИНА В ТУМАНІ» з Жаном Рено та Тоні Сервілло; лауреат премії «Золотий глобус» за найкращий іншомовний фільм – драма «НА МЕЖІ» з Діане Крюгер від зірки німецького кіно Фатіха Акіна; .
 
Також в рамках фестивалю можна буде побачити українську стрічку – драму «РІВЕНЬ ЧОРНОГО» житомирянина Валентина Васяновича, яка була національним кандидатом на премію «Оскар» за найкращий іншомовний фільм та була відзначена призом Міжнародної федерації кінопреси (FIPRESCI) на Одеському кінофестивалі.
 
Всі фільми надаються в українській озвучці.
 
Захід відбувається за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні і пропонує ближче познайомитися з найкращими фільмами останніх років, знятими у країнах ЄС. Проект створено з метою популяризації європейського мистецтва кіно.

 

«ДРУГИЙ ФЕСТИВАЛЬ ЄВРОПЕЙСЬКОГО КІНО» 
відбудеться у Житомирі з 04 по 22 серпня.

Фестиваль відбувається за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні (https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine/)

Покази відбудуться згідно розкладу, в Gnatyuk Art Center за адресою:
м. Житомир, вул. В. Бердичівська, 20


 
04 серпня о 17:00
КВАДРАТ / THE SQUARE
 
Країна: Швеція, Німеччина, Франція, Данія, 2017
Хронометраж: 142 хв.
Жанр: сатирична комедія
Режисер: Рубен Естлунд («Форс-мажор»)
У ролях: Елізабет Мосс («Божевільні», «Розповідь Служниці»), Клас Бенґ, Домінік Уест («Прослушка», «Коханці»), Террі Нотарi.
*фільм озвучений українською мовою

 
Крістіан працює куратором музею сучасного мистецтва. Одного разу у нього крадуть телефон і гаманець. Вистеживши апарат через додаток, Крістіан вирушає на своїй модній Теслі вершити справедливість у бідний район Стокгольма. Він розпихає по поштових скриньках надруковане попередження «Я знаю, що ти вкрав мій телефон і гаманець» і називає місце, куди необхідно повернути речі. Герой не розраховує на успіх, але також не розраховує й на інші події, що чекають на нього попереду.
 

08 серпня  о 18:00
ТЕБЕ НІКОЛИ ТУТ НЕ БУЛО / YOU WERE NEVER REALLY HERE
 
Країна: США, Франція, 2017
Хронометраж: 95 хв.
Жанр: кримінальний трилер
Режисер: Лінн Ремсі («Щось не так з Кевіном»)
У ролях: Хоакін Фенікс («Гладіатор», «Переступити межу»), Катерина Самсонов, Алессандро Нівола
*фільм озвучений українською мовою
 
Відставний військовий і колишній агент ФБР Джо знаходить собі нове заняття: визволяє дівчат із мереж секс-торгівлі, діючи поза рамками закону. Отримавши замовлення від великого політика, чия дочка-підліток потрапила в бордель, Джо з'ясовує, що брудний бізнес вплетений у павутину масштабної корупції та змов.


11 серпня  о 17:00
ДО ПОБАЧЕННЯ ТАМ, НАГОРI / AU REVOIR LÀ-HAUT
 
Країна: Франція, Канада, 2018
Хронометраж: 117 хв.
Жанр: драма
Режисер: Альбер Дюпонтель
У ролях: Альбер Дюпонтель, Науель Перес Біскаярт, Лоран Лафітт, Нільс Ареструп, Мелані Тьєррі
*фільм озвучений українською мовою
 
Останні дні Першої світової війни. Капітан Прадель, негідник, для якого людське життя ніщо, посилає на вірну загибель двох рядових – блискучого молодого художника, сина мільйонера Едуара і колишнього листоношу Альбера. Едуар рятує життя Альбера, але сам важко поранений. Його обличчя жахливо понівечене, і він не хоче повертатися у замок батька таким. Оголосивши себе загиблим і приховавши назавжди обличчя під маскою, Едуар починає малювати приголомшливі картини про війну.


15 серпня  о 18:00
ДІВЧИНА В ТУМАНІ / LA RAGAZZA NELLA NEBBIA
 
 
Країна: Італія, Німеччина, Франція, 2017
Хронометраж: 128 хв.
Жанр: трилер
Режисер: Донато Каррізі
У ролях: Тоні Сервілло («Велика краса»), Жан Рено («Леон», «Багряні ріки»)
*фільм озвучений українською мовою
 
Холодної зимової ночі психіатра Аугусто Флореса терміново викликають на роботу, щоб обстежити інспектора Фогеля, який потрапив у аварію. Інспектор нічого не пам'ятає, на місці аварії ніщо не вказує на її причину і на її жертв, проте сорочка Фогеля у плямах свіжої крові, і ця кров не його. У ході бесіди починає вимальовуватись ланцюг неймовірних подій, що почалися місяць тому.


18 серпня  о 17:00
РІВЕНЬ ЧОРНОГО / BLACK LEVEL
 
Країна: Україна, 2016
Хронометраж: 90 хв.
Жанр: драма
Режисер: Валентин Васянович («Креденс», «Присмерк»)
У ролях: Костянтин Мохнач, Катерина Молчанова
 
50-річчя стає початком складного етапу в житті весільного фотографа Кості. Все, що він любив і до чого був прив’язаний, відходить назавжди. Хоча таких речей в його житті не так вже й багато: паралізований після інсульту батько, подруга – стиліст весільного журналу, старий кіт, слайди, на котрих він молодий та щасливий. Костя все життя фотографує чуже щастя. Для нього це звичайна рутина. 


22 серпня  о 18:00
НА МЕЖІ / AUS DEM NICHTS

Країна: Німеччина, Франція, 2017
Хронометраж: 106 хв.
Жанр: драма
Режисер: Фатіх Акін («Головою об стіну», «Душевна кухня»)
У ролях: Діане Крюгер («Троя», «Пан Ніхто»), Нуман Акар
*фільм озвучений українською мовою
 
Життя Каті було зруйноване, коли в результаті вибуху загинули її чоловік і син. Після періоду скорботи і пошуку справедливості настає час помсти.

Прикреплённые изображения:
amberis Клуб Елітарного Кіно: Програма ІІ ФЕСТИВАЛЮ ЄВРОПЕЙСЬКОГО КІНО в Житомирі
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
amberis
1 Інгварь (amberis)   • 16:08:27, 23.08.2018 [Материал]

Дякуємо всім хто долучився до фестивальних переглядів.
До скорих кінозустрічей!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо