Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2018 » Август » 8
antikorZt Прокуратура зайнялася «Зеленбудом»

antikorZt


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

Прокуратура зайнялася «Зеленбудом»

08.08.2018, 08:35:31 1645 4.0 0

Декілька місяців тому наша громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» проводила розслідування щодо використання бюджетних коштів комунальним підприємством Житомирської міської ради «Зеленбуд». Тоді ми розповідали зокрема про те, що участь в тендерах на закупівлю саджанців приймали пов’язані між собою особи і що тендери як такі не відбувалися, на нашу думку, взагалі. Окрім того, ми писали про те, як комунальне підприємство «гралося» з додатковими угодами на закупівлю палива.
Нагадаємо, що «Зеленбуд» спочатку купив у ТОВ «Торговий дім «Запорізька трейдингова компанія» - переможця торгів, бензин А-92 за ціною 21 гривня за літр, а дизельне пальне за 19,50. Та згодом, після укладання декількох додаткових угод, ціна А-92 зросла до 24,90, а «дизель» став коштувати 23,28.
Усі матеріали нашого розслідування ми передали до місцевих правоохоронних органів і ось вже отримали перші відповіді. Листом від Житомирської місцевої прокуратури нас було повідомлено про те, що дії посадових осіб КП «Зеленбуд» та ТОВ «Торговий дім «Запорізька трейдингова компанія» з укладання додаткових угод до договору закупівлі паливно-мастильних матеріалів не відповідають вимогам законодавства у сфері публічних закупівель.
Листом нас також було повідомлено про те, що місцевою прокуратурою внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем) та відкрито кримінальне провадження. Досудове розслідування проводитиме слідчий відділ Житомирського відділу поліції ГУ НП.
Ми ж сподіваємося на результат, об’єктивне та професійне розслідування.


Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо