Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2018 » Сентябрь » 10
TarasS Сухомлин, Зубко і Гундич з обличчями мерців на Дні Житомира (ФОТО)

TarasS


Оценка: 2.5/5 Голосов: 11

Сухомлин, Зубко і Гундич з обличчями мерців на Дні Житомира (ФОТО)

10.09.2018, 07:21:45 6465 2.5 2

...Погода була такою ж паршивою, як і обіцяли синоптики. Люди ховалися від дощу під навісом драмтеатру. А також під густими кронами дерев. Особливу увагу привертав оркестр, який приїхав до нас аж зі Львова. Найяскравішою фігурою тут був, звичайно ж, феєричний тамбур-мажор з еполетами. Але більше здивував музикант із сержантським погоном, нашитим на… рукав білої сорочки.

Львівські дівчата трохи замерзли у гостинному Житомирі – тому гріються, обіймаючи одна одну…

...Дощ не припиняється. Діти у легкому взутті танцюють прямо посеред калюж – під жалісними поглядами дорослих. Але відмінити виступ нікому навіть не спадає на думку: свято ж важливіше за мокрі дитячі ноги! Нарешті, на площу один за одним виходять оркестри. Сіро-зелений, «піксельний», білий, чорний, синій, коричневий. І строкатий доросло-юнацько-дитячий.

Поки оркестри, вишикувавшись, мокнуть посеред площі – на сцену виходять головні дійові особи: віце-прем’єр Геннадій Зубко, голова ЖОДА Ігор Гундич, мер Житомира Сергій Сухомлин, заступник мера Наталя Чиж. Вітають житомирян зі святом. Хтось дуже «вдало» виставив світло на сцені, через що обличчя людини біля мікрофону стає схожим на персонаж з фільму про живих мерців…

Повний текст і більше фото тут:

https://times.zt.ua/parad-orkestriv-2018/
 

 

Прикреплённые изображения:
TarasS Сухомлин, Зубко і Гундич з обличчями мерців на Дні Житомира (ФОТО) TarasS Сухомлин, Зубко і Гундич з обличчями мерців на Дні Житомира (ФОТО) TarasS Сухомлин, Зубко і Гундич з обличчями мерців на Дні Житомира (ФОТО) TarasS Сухомлин, Зубко і Гундич з обличчями мерців на Дні Житомира (ФОТО) TarasS Сухомлин, Зубко і Гундич з обличчями мерців на Дні Житомира (ФОТО) TarasS Сухомлин, Зубко і Гундич з обличчями мерців на Дні Житомира (ФОТО) TarasS Сухомлин, Зубко і Гундич з обличчями мерців на Дні Житомира (ФОТО) TarasS Сухомлин, Зубко і Гундич з обличчями мерців на Дні Житомира (ФОТО) TarasS Сухомлин, Зубко і Гундич з обличчями мерців на Дні Житомира (ФОТО) TarasS Сухомлин, Зубко і Гундич з обличчями мерців на Дні Житомира (ФОТО)
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 16:59:23, 10.09.2018 [Материал]

Ой, а Наталя Михайлівна як облизується))
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 20:02:30, 12.09.2018 [Материал]

Сушняк у неё. Сушняк.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо