Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2018 » Декабрь » 17
antikorZt Як житомирських чиновників з Днем місцевого самоврядування вітали

antikorZt


Оценка: 3.4/5 Голосов: 5

Як житомирських чиновників з Днем місцевого самоврядування вітали

17.12.2018, 13:37:19 1669 3.4 0

Майже рік тому наша громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» публікувала інформацію стосовно премій до Дня місцевого самоврядування, який відбувся 7 грудня, працівників міськвиконкому Житомирської міської ради, Корольовської та Богунської районних рад.
 
Цього року ми вирішили поцікавитися та повідомити громадськість про те, скільки коштів з міського бюджету було витрачено на так звані подарунки у вигляді премій міським чиновникам.
Здивував цьогоріч виконком Корольовської районної ради. Якщо у минулому році  з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування працівникам виконкому Корольовської районної з бюджету було витрачено 373 тисячі 454 гривні, то у 2018 році ситуація дещо інакша.Як нам стало відомо з відповіді на наш інформаційний запит, розпорядження голови Корольовської районної ради про преміювання працівників до Дня місцевого самоврядування не видавалось і премії не виплачувались.
 
Що стосується виконкому Богунської районної ради, то нарахування їх премій до Дня місцевого самоврядування відбулося у сумі 114 тисяч 162 гривні. Нагадаємо, що у 2017 році загалом на премії до Дня місцевого самоврядування працівникам виконкому Богунської районної з бюджету було витрачено 847 тисяч 410 гривень.
 
У Житомирській міській раді працівників виконкому також вітали преміями. Згідно з розпорядженням міського голови Сергія Сухомлина №1114 від 03.12.2018 року, премії до Дня місцевого самоврядування отримали секретар міської ради, заступники міського голови, керуючий справами, радник міського голови, помічник міського голови, уповноважений з питань запобігання та протидії корупції, головний спеціаліст з питань військово-мобілізаційної та режимно-секретної роботи, керівників виконавчих органів міської ради та їх заступників, спеціалісти. Отримали премії і водії чиновників, а також технічний персонал.
 
З розрахункової платіжної відомості незрозуміло хто саме і скільки отримав, адже у документі відсутні прізвища. Проте відомо, що преміювання здійснювалися у розмірі посадового окладу, в межах економії коштів передбачених у кошторисах виконавчих органів ради. Якщо порахувати загальну суму виплачених премій, то вона складатиме близько 1 мільйона 150 тисяч гривень.
 
Лише на преміювання 31 одного працівника департаменту бюджету та фінансів до Дня місцевого самоврядування з бюджету було витрачено 175 тисяч 581 гривню.
 
Ось така цьогорічна ситуація з преміюванням до Дня місцевого самоврядування. І якщо деяких представників місцевого самоврядування минулорічний резонанс чомусь навчив, то іншим хоч кіл на голові теши.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Як житомирських чиновників з Днем місцевого самоврядування вітали antikorZt Як житомирських чиновників з Днем місцевого самоврядування вітали antikorZt Як житомирських чиновників з Днем місцевого самоврядування вітали
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо