Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2019 » Январь » 4
TarasS Конфуз путінської пропаганди:

TarasS


Оценка: 2.7/5 Голосов: 14

Конфуз путінської пропаганди: "врятована дівчинка" змінила стать

04.01.2019, 10:56:28 1867 2.7 11

Відео №1: «врятована дівчинка»

1 січня російський пропагандистський телеканал RT опублікував відео, на якому один з рятувальників розповідає, як саме йому та його товаришам вдалося знайти і врятувати дитину. Для зручності ми назвемо це відео «врятована дівчинка».

Відео містить цікаві моменти. Кожен психолог скаже, що людина, яка говорить, виглядає, м’яко кажучи, не зовсім переконливо. Рятувальник постійно відводить погляд – і це може вказувати на нещирість. Зверніть увагу: він настирливо, наче завчений текст, каже, що дівчинку знайшли «закутаною». Хоча на скрін-шоті з відео добре видно: дитину виносять практично роздягнутою. Голі ніжки у шкарпетках, голі ручки. Єдине, у чому рятувальник не сумнівається – врятували саме дівчинку. Він же свідок і все бачив на власні очі.

Ви можете запитати: навіщо російській владі фабрикувати порятунок немовляти? Щоб зрозуміти, навіщо – просто почитайте коментарі під цим відео (орфографію збережено).

«Какая трагедия. Соболезнования. Россия мы с вами. Из Казахстана.»

«Дай бог, без последствий для здоровья девочки…»

«Божее….только бы, ничего, у девочки, не повредилось(ручки, ножки, головка). Помоги!  Я, плачу….»

«Это ж надо так разрушится было, что малышка осталась жива нарочно не придумаешь и скажете, что это не чудо. Так было угодно боженьке, чтоб спаслась.»

«Выпью за здравие выжившей девочки. Это хорошая новость. Ура!»

«бесконечная радость и слезы….. спасибо….»

Тобто, перед нами класична різдвяна історія: напружена, драматична, але зі щасливим фіналом – від якої глядачі ревуть і сміються крізь сльози. Це Новорічне Диво, яке єднає людей і вселяє у їхні серця надію.

«СПАСИБО,  СПАСАТЕЛИ-ВЫ Герои!!!  Спасибо, за  малышку!» 

«Таких ребят нужно чаще показывать. А не о плохом говорить.»

Чули? Не про погане треба говорити! Не про те, що внаслідок вибуху (причини якого досі невідомі) – з-під завалів витягли 39 мертвих людей. А говорити слід про немовля, яке врятували мужні чоловіки після того, як до них прилетів Путін.

Відео №2: «врятований хлопчик»

І все б воно нічого. Але того ж дня, 1 січня, на сервісі YouTube з’являється інше відео. Тієї ж телекомпанії. З тим же логотипом. І нам пояснюють, що врятували насправді… хлопчика. Все ще не вірите у новорічні дива?..

Це відео теж дуже цікаве. «Мама» весь час затуляє обличчя і не дивиться у камеру. У «тата» зрадливо бігають очі. Складається враження, що він говорить не своїми словами. Зверніть увагу: коли «мама» і «тато» у кадрі – титрів немає. Хоча на практиці телевізійні компанії завжди титрують людей, у яких беруть інтерв’ю. «Мама» й «тато» жодного разу не називають сина по імені, що викликає подив. Як звати хлопчика – з цього сюжету зрозуміти неможливо.

Люди з критичним мисленням, які подивилися відео «врятований хлопчик», кажуть, що версія «тата» здається дивною, а його поведінка виглядає неприродною. Дивіться самі: дитина залишилася під завалами; батько намагався показати рятувальникам, де саме слід шукати хлопчика – але його туди не пускали; відтак батько заспокоївся і понад добу не робив НІЧОГО для порятунку сина. Ви б вчинили так само?..

Яким же чином «врятована дівчинка» стала «врятованим хлопчиком»? Цього путінський телевізор глядачам не пояснив. Але 2 січня повідомив, що хлопчика звати Ванєчка. Нагадаємо, дитину доправили з Магнітогорська до Москви спеціальним швидкісним літаком. Міністерство охорони здоров’я РФ прокоментувало це так«Ситуація з 10-місячною дитиною, яка дивом вижила через 35 годин після обвалу будівлі на 30-градусному морозі, – особлива. Вся країна молилася, щоб вона залишилася живою. Саме тому її (дитину) максимально швидко у супроводі кращих спеціалістів евакуювали у провідний центр країни»...

Повний матеріал читайте тут:

Конфуз путінського телебачення: "врятована дівчинка" змінила стать

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 11
Hoakina
1 Марина (Hoakina)   • 11:53:02, 04.01.2019 [Материал]

у зовсім маленьких діток дуже сильний запас міцності, про це потурбувалась природа. Але навряд би дитя вижило, причому не мороз страшний, а відсутність їжі і води. Зневоднення в немовлят миттєве. Мало буди дитя в комі, коли дістали. Але навіть не ці маніпуляції страшні, а те, що завали не розбирали, місцеві пишуть в Твіттері, що немає ні техніки, ні людей навчених. Зате ракета на 20 махів є
TarasS
2 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 12:10:46, 04.01.2019 [Материал]

35 годин лежати при -30С без води та їжі. Тут навіть у кота з 7 життями запасу міцності не вистачить.

Врятували за фактом лише декількох людей, яких зуміли витягти у перші хвилини та години. Далі витягали тільки трупи.
Hoakina
3 Марина (Hoakina)   • 12:13:13, 04.01.2019 [Материал]

На 2. Ну так! а про це, ліплячи цей сюжет, забули, бо напирають саме на те, що він був укутаний, тому не замерз. А те, що він би від зневоднення помер або впав в кому, мовчать
TarasS
4 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 12:21:58, 04.01.2019 [Материал]

Саме так. Спочатку показали напівголу живу дитину, щоб викликати максимум емоцій. Потім зрозуміли, що переборщили - і дали рятувальнику новий текст з "закутуванням".

До речі, рятувальник у сюжеті зовсім не той, який виносив дівчинку-хлопчика.
Юрко
5 Юрій Градовський (Юрко)   • 14:48:55, 04.01.2019 [Материал]

"Коли побачила рятувальника, припинила плакати і була рожевенька." Яка маячня...
Юрко
6 Юрій Градовський (Юрко)   • 14:51:21, 04.01.2019 [Материал]

Дійсно, рятувальник не той)
broadkom
7 Гріша (broadkom)   • 15:26:24, 04.01.2019 [Материал]

Ви мені краще скажіть коли чекати нормальну воду в крані замість ізвісті.
TarasS
8 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 15:40:13, 04.01.2019 [Материал]

Адресу "Житомирводоканалу" забув?
Berserk80
9 Yuriy Bichurin (Berserk80)   • 20:36:38, 04.01.2019 [Материал]

ТАГАС_ЮГКО -вам бы с Польши вернуться. Узнать когда школьники с каникул выйдут. Ну там не будет карантинов и прочего. Сейчас зимние каникулы почти как летние скоро будут. Вам же это не важно да? Важно не пропустить ВЕСТИ, ОРТ и РАШАТУДЕЙ? Долбоебы малолетние.
Юрко
10 Юрій Градовський (Юрко)   • 21:03:41, 04.01.2019 [Материал]

Знову п'яний??? Казав тобі, припиняй з цим) Канікули - до 14 січня. До речі, подай точну дату, відколи ти з СБУ співпрацювати погодився
TarasS
11 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 11:33:23, 05.01.2019 [Материал]

"ТАГАС_ЮГКО -вам бы с Польши вернуться"

Напрочуд цінна порада від п'яного узбецького мігранта.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо