Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Дорогенька » 2019 » Март » 1
Дорогенька Водій маршрутки висадив мене силою за зауваження

Дорогенька


Оценка: 3.7/5 Голосов: 18

Водій маршрутки висадив мене силою за зауваження

01.03.2019, 14:46:26 3430 3.7 15

Відправлено скаргу в міську раду

Суть. за зроблене зауваження водій маршрутки випхав мене силою між зупинками 

Відправила скаргу. Ось текст. Писаний на швидку руку, але, здається фактів не упустила. 

 

Вчора, 28 лютого, близько першої дня,  я чекала маршрутку на зупинці біля Слобода Селець, зі мною чекала жінка з двома дітьми, одне з дітей було і візочку. Водій маршрутки 23 номерний знак ам1135аа не повернув на зупинку Силикатний завод а, явно перевищуючи швидкість вилетів з вулиці буквально вилетів з слободи. Він говорив з кимось по телефону. Я махнула щоб зупинився, бо наміру зупинятись він не мав. Водій зупинив маршрутку десь за 30 метрів від нас, коли я зайшла, то почула, що він дуже на когось по телефону лається. Я хотіла притримати маршрутку, оскільки жіночка з двома дітьми бігли слідом. Я запитала, чому він так далеко зупинився і у відповідь отримала дику лайку, яку при необхідності можу повторити. Коротко кажучи, водій зазначив, що йому все набридло, всі дуже розумні і зневажати він хотів власника маршруту, міську раду, інших водіїв і пасажирів. На чергове моє зауваження, я трималась як могла, ввічливо попросила, щоб він не вживав такої лайки від якої в мене вуха закрутились і мала бажання то все записати, бо половина слів була нова. Я вказала на дітей в салоні. На що водій зреагував зовсім неадекватно і закричав, що я йому геть зовсім не потрібна в маршрутці і маю негайно покинути той шикарний засіб пересування. Я, звичайно, відмовилась, бо ми вже на той час трохи відїхали від зупинки. Водій черговий раз порадував мою душу філолога новими оборотами, але жіночка з дітьми того вже не витримала і вийшла з маршрутки. Я залишилась один на один з неадекватним водієм. Він сказав, що не їде далі, сокільки зійшов з маршрута і вказав мені на двері. Я відмовилась виходити і запитала про причини, чому саме зійшов з маршрута, чому брав пасажирів. Далі водій просто застосував силу. Я не опиралась, просто сказала, що мені боляче, бо він зажав мою руку вище ліктя. Водій тільки засміявся на те і сильніше зажав. Далі я коментувати не хочу. Він відмовився давати телефон власника, не дав шансу мені його переписати з папірця. Я намагалась сфотографувати номер маршрутки, але водій розпочав рух прямо на мене, на щастя, я встигла відскочити. Про це, в стані шоку, я просто забула повідомити власнику маршруту.  

Телефонний дзвінок до власника маршрутки нічого не дав, він вислухав уважно, про ситуацію геть зовсім і іншому світлі вже повідомив водій, мовляв, він не міг зупинитись, бо були автівки на дорозі. Що є неправда, бо ні одного авто на той час на дорозі не було. Пізніше, інший пасажир вже в наступній маршрутці повідомив мені, що водій пролетів на швидкості по Слободі і не зупинився на зупинці. Власник маршруту сказав, що зняв водія з рейсу, чому я мало вірю. Слів вибачення я так і не почула.

Вже трошечки пізніше, біля 5ї вечора, коли я поверталась тою самою 23ю маршруткою стався інший випадок. На зупинці вул. Довженко останньою в маршрутку заходила бабця. Вона вже була стала однією ногою і раптом водій закрив двері і почав рух.  Бабцю причавило і вона почала кричати і один із пасажирів допоміг їй. Водій не відреагував на зауваження.

Прошу представників міськради, тих, хто відповідальний за громадський транспорт, притягнути до відповідальності водія, який завдав мені моральної та фізичної шкоди, власника маршруту за стан маршруток, недотримання графіку, недотримання маршруту та свавілля водіїв.

Людмила Харчук

Прикреплённые изображения:
Дорогенька Водій маршрутки висадив мене силою за зауваження
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 15
ВиК
1 Виктор Борисенко (ВиК)   • 15:03:07, 01.03.2019 [Материал]

озверели маршрутчики
Karab
2 Сергей (Karab)   • 15:34:24, 01.03.2019 [Материал]

Україна - це Європа!
воздух
3 Буряк Бурячихович (воздух)   • 16:19:00, 01.03.2019 [Материал]

це тобі не Хорватія...тут, після сварки з водієм, тебе можуть знайти замерзу десь в ямі у лісі...
sax
4 sax (sax)   • 23:06:52, 01.03.2019 [Материал]

Все нормальные водители уехали в опидорашенные страны.В стране остались гетеросексуалы и борцы со свининой.Это вам не Рио де Жанейро,это Рио де Житомир.
Cobalt
5 Cobalt (Cobalt)   • 11:51:00, 02.03.2019 [Материал]

А ебало быдло-водилы зачётное. Эталон эстета украинского маршрутчика!
Cobalt
6 Cobalt (Cobalt)   • 11:52:57, 02.03.2019 [Материал]

Людмила, а ты молодец! Не каждый мужик смог быдло поставить на место. Так и сидят, кивают гривами...
Марио
7 Батхет (Марио)   • 12:04:05, 02.03.2019 [Материал]

Женщинам проще, я когда мужику сделал замечание, что на остановке у Глобала всех травит табаком, то он на меня набросился, выхватил нож, сказал все заумные стали со своими правами и спрятал нож и тут же сел в подъезжающую маршрутку
Hoakina
8 Марина (Hoakina)   • 14:49:10, 02.03.2019 [Материал]

На 8. Як бачите, не простіше.
Hoakina
9 Марина (Hoakina)   • 14:51:19, 02.03.2019 [Материал]

у мене цікавіше було, не сподобалось, що я голосно попросила зупинитись, ну не знаю, може в мене голос такий. Не зупинився і проїхав ще 2 зупинки. Так народ в маршрутці за нього заступався, нє нєрвіруйтє вадітєля. Правда, як не зупинився, то почали на нього теж кричати. Мені простіше, ходжу пішки, а тобі можна тільки поспівчувати. Треба було поліцію викликати. Вони її бояться.
predi
10 predi (predi)   • 11:33:05, 03.03.2019 [Материал]

Ви все правильно зробили окрім одного.
Все це повинно було бути зафіксовано камерою.
Ось тоді у вас був би вагомий аргумент притягнути до відповідальності не тільки водія, а і перевізника.
Знімати в маршрутках законом не заборонено.
Дорогенька
14 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 22:29:56, 05.03.2019 [Материал]

мені гоу про тре на лоба чіплять... не встигла я телефон витягнуть
vovik-zt
11 Володимир Фролов (vovik-zt)   • 22:34:35, 04.03.2019 [Материал]

Лишилися "вершки" в маршрутчиках! Багато притомної молодих водіів віїхало працювати в Забугорію, і вірно зробили.
telefon
12 джавахарлал нюру (telefon)   • 00:22:14, 05.03.2019 [Материал]

Привет, Дорогенька!
А чего в полицию не обратилась?
Это действенней, чем всякие рады.
Интересно, сейчас есть такое наказание, типа 15 суток принудительных работ на благо города? ))
Разгибаи не должны работать с людьми!
Дорогенька
13 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 22:28:42, 05.03.2019 [Материал]

да я би з радістю... но спішила на зустріч... воно ж таке наказать хамло то треба, але зривати зустріч, яка мене буде кормить не буду через то... ні менти ні хамло мене потім не накормлять
1-10 11-11


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо