Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2019 » Март » 4
antikorZt Транспортна мафія міста хоче розширитись

antikorZt


Оценка: 4.0/5 Голосов: 8

Транспортна мафія міста хоче розширитись

04.03.2019, 15:10:17 1612 4.0 0

Громадській організації «Антикорупційний рух Житомирщини» стало відомо про те, що одним з претендентів на цю посаду є колишній працівник КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради – Лазарєв Сергій Юрійович, який займав посаду інженера з комплектації устаткування й матеріалів, а також був головою тендерного комітету підприємства.

Однак, контрольно-аналітичним відділом Житомирської міської ради під час проведення  перевірки фінансово-господарської діяльності та ефективності використання бюджетних коштів комунальним підприємством «Житомирське трамвайно тролейбусне управління» (далі КП «ЖТТУ») за період 01.01.2018 року по 30.09.2018 року було встановлено ряд значних порушень при здійсненні закупівель за бюджетні кошти та за кошти підприємства. Ряд порушень та зауважень у акті перевірки стосуються також діяльності тендерного комітету комунального підприємства за період роботи Лазарєва Сергія Юрійовича.

Наприклад, договір поставки, укладений з ТОВ «Манго-груп»  на суму 670 тисяч 176 гривень за результатами допорогової закупівлі, відрізняється від проекту договору купівлі-продажу, який було оприлюднено разом з оголошенням в системі Prozorro та  договором купівлі-продажу, підписаним з ТОВ «Манго-груп» у складі своєї пропозиції. Предметом договору є скретч картки на отримання […], в той же час по тексту договору далі мова йде про талони. Крім того, у договорі не вказано ціну за одиницю товару. У додатковій угоді, яка не опублікована на Prozorro, не вказано підставу підвищення ціни, а зазначено лише, що сторони дійшли згоди. Ціни у додатковій угоди на дизельне пальне та бензин А-92 значно завищені.

У договорі з ТОВ «Манго-груп» на закупівлю дизельного палива на суму 2 мільйони 078 тисяч 999 гривень, а також у додаткових угодах до неї відсутні розшифровки підписів осіб, які його підписали. Через 1 (один) день після підписання договору укладено додаткову угоду на збільшення ціни за одиницю товару майже на 10%. В подальшому знову укладається угода на збільшення вартості товару.

Ми звернулися до міського голови Сергія Сухомлина з інформацією про діяльність Лазарєва в КП «ЖТТУ», яку засвідчив контрольно-аналітичний відділ міської ради, з проханням донести цю інформацію до конкурсного комітету, який обиратиме начальника управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради. Сподіваємося, що вони звернуть на це увагу і зроблять відповідні висновки, навіть попри те, що сам Лазарєв з подачі заступника міського голови Дмитра Ткачука сидить в управлінні транспорту та зв’язку (не по трудовому договору, а просто) вже місяць в ролі начальника.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Транспортна мафія міста хоче розширитись
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо