Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Polishchuk » 2019 » Апрель » 24
Polishchuk Операція

Polishchuk


Оценка: 2.6/5 Голосов: 10

Операція "Контакт" або Пучич знай своє місце

23.04.2019, 23:50:01 1740 2.6 5

З Вами Пекельний Житомир.
Сьогодні в міській Раді відбулись надзвичайні події....
Саме головне це Операція "Контакт"
Недодепутат Пучич з нетрадиційною політичною орієнтацією отримав фалос в подарунок від Житомирян,я думаю кожний політик який вміє гарно бігати по партіям має таке отримувати,також за свою неналежну роботу-за стан доріг і тд.

Після вручення подарунку чомусь дуже дивно й негативно на це зреагувала нова "Муніципальна Варта" яка була створена на противагу Небайждужим Житомирянам й для захисту Мера та пройдисвітів депутатів.
Чому варта почала розпускати руки,вона на це немає право,тобто формування перевишило повноважання,яких вона й так по факту немає,але прислужитися треба було напевно......

Але так звана варта отримала добрих стусанів і якщо б поліція не прийшла б на захист так званих вартових вони б були б з великими гулями та синяками,але поліція їх спасла так що Сергій Сухомлин Ви даремно витрачаєте кошти на вартових,краще б дороги залатали,ямковий ремонт нібито закінчено а ям вистачає....

Що за варта?

В свій час Олександр Федосюк не раз розпускав руки у міській раді до депутатів,мера та поліції,ломав мікрофони і тд.Фактів чимало.

Але тут флюгер змінився і вони на стражі порядку...Напевно забули як себе поводили раніше.....
В врученні подарунку немає нічого противозаконного цей виріб можна придбати й для цього не потрібні спеціальні дозвола і тд,і Пучичу його просто подарували,невже "любовь" народу до депутата є противозаконна?Таке враження що іньші депутати провладні,варта і тд так гнівно зреагували бо хотіли собі також такого подарунку,але не отримали.....

Вибачайте таку відзнаку треба заслужити......
Пучич і Команада не розслабляйтесь ще не вибори,прийдуть місцеві вибори Житомиряни вас гнати будуть з дворів де ви будете агітувати.

P\S Звертаюсь до депутатів в залі міської ради треба влаштувати окреме місце в куточку з парашею для контактного депутата Пучича,бо Житомирщина завжди у всьома перша в світі й Україні,у нас в залі перший в Україні законтачений депутат,який має мати своє окреме місце,дякую.

Прикреплённые изображения:
Polishchuk Операція Polishchuk Операція
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
garold
1 Кonstantin (garold)   • 09:08:53, 24.04.2019 [Материал]

Полищук ты такой же мерзкий как и те кто тебе это лайно подсунул написать,заберите своего пучича и используйте совместно ваш подарок по назначению.Жалкие местечковые полупокеры......
TarasS
2 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 14:01:35, 24.04.2019 [Материал]

Головна проблема Житомира це Пучич, я правильно зрозумів?

"у нас в залі перший в Україні законтачений депутат"

Зеківська лексика, характерна для дрібного шниря. Схоже, автор увійшов у тісний контакт з житомирським блоком комуністів, рецидивістів та гомосексуалістів.
Юрко
3 Юрій Градовський (Юрко)   • 19:30:14, 24.04.2019 [Материал]

Де це іноплянетянин Нібіру подівся? Він тут розпинався про безмежний націоналізм автора
TarasS
5 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 20:05:05, 24.04.2019 [Материал]

Так, і компанія у безмежного націоналіста гідна: Стрякіна, Коцюбко, Форест, Пірожок etc.
Юрко
4 Юрій Градовський (Юрко)   • 19:30:46, 24.04.2019 [Материал]

А раніше головною проблемою Житомира був Черняхович.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо