Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2007 » Апрель » 26 » 12:37:59

Баранивский раскритиковал работу начальника житомирской милиции

26.04.2007, 12:37:59 4486 0
Баранивский раскритиковал работу начальника житомирской милиции

Народный депутат от соцпартии Александр Баранивский раскритиковал, в своём выступлении в Верховной Раде, кадровую политику нынешнего начальника Управления УМВС в Житомирской области Владимира Бедрикивского.

«Такого милицейского кадрового разгрома Житомирщина не знала за всю свою историю» - так оценил с трибуны Верховной Рады депутат Александр Баранивский.

В своем выступлении 12 апреля он заявил, что за годы руководства "горе-управленца" Бедрикивского практически полностью истреблены лучшие кадровые работники как областного, так и районных управлений внутренних дел. В ответ на такого рода критику главный милиционер области подал в суд иск о защите чести, достоинства и деловой репутации.

Кроме того УМВД Украины в Житомирской области официально прокомментировало заявления и критику А. Баранивского.

Останнім часом в суспільстві через засоби масової інформації формується думка про негативну оцінку кадрової політики керівництва УМВС України в області. Звинувачення про тиск та необґрунтовані кадрові зміни в органах внутрішніх справ Житомирщини лунають з вуст народного депутата Олександра Баранівського на адресу начальника управління генерал-майора міліції Володимира Бедриківського.

Причиною таких заяв стала принципова незгода начальника УМВС із намаганням пана Баранівського О.П. посприяти зняттю дисциплінарних стягнень з окремих керівників, яких було покарано за допущені суттєві прорахунки у службовій діяльності, пов’язані із незабезпеченням належної охорони громадського порядку підпорядкованими підрозділами органів внутрішніх справ та безпеки дорожнього руху, а також безпосередньо вплинути на призначення керівниками осіб, які за своїми моральними, діловими та фаховими якостями не можуть такі посади займати.

У друкованому виданні обласного комітету Соціалістичної партії - газеті „Зірка надії” (від 06.04.2007 №14) – було розміщено інформацію про розгляд питання щодо діяльності начальника УМВС В.В. Бедриківського на засіданні Житомирського обласного комітету Соціалістичної партії України та негативну її оцінку, хоча жодна з політичних партій згідно ст.3 Закону України «Про міліцію» не може втручатись у діяльність органів внутрішніх справ.

Враховуючи упереджене та необ’єктивне висвітлення діяльності начальника УМВС, яке має на меті підірвати його авторитет серед підлеглих, керівництва МВС та населення області, до суду спрямовано позов про захист честі, гідності та ділової репутації генерал-майора міліції Бедриківського В.В. Саме судова інстанція має визначити, наскільки висловлена оцінка діяльності керівника УМВС відповідає дійсності.

ЦЗГ УМВС


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: