Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2007 » Июль » 13 » 09:23:19

Олег Тягныбок встретился с жителями Житомира

13.07.2007, 09:23:19 3648 0
Олег Тягныбок встретился с жителями Житомира

10 липня, голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" зустрівся з  мешканцями Житомира.  Відповідаючи на запитання житомирян, голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок назвав міграційну політику чинної влади безсовісною, щодо українців.
 
"Близько 7 мільйонів заробітчан-українців поневіряються по закордонах. За оцінками ООН, в Україну прибуло 7 мільйонів легальних і нелегальних мігрантів, переважно із країн Азії. Триває тихе, але планомірне витіснення українців з материної землі. Це переселення відбувається, начебто, без насильства, але наслідки цієї спецоперації перевищує, навіть, сталінські аналоги.
 
З огляду на те, що Україна не має угод про реадмісію з державами-постачальниками мігрантів, а російський північно-східний кордон є відкритим, - угоди, що підписав з Європейським Союзом Б.Тарасюк, будучи Міністром закордонних справ, - матимуть катастрофічні наслідки для українців. Такими діями Україну перетворюють у відстійник для мільйонів мігрантів.
 
Політика за якої українців змушують покинути власну хату, а потім роблять з неї гуртожиток для мігрантів, яких вигнали з Європи, є просто злочинною", - зазначив у виступі Олег Тягнибок, повідомляє Житомирська обласна організація ВО "Свобода".

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: