Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2007 » Сентябрь » 20 » 11:39:26

Ющенко встретился с житомирскими чиновниками

20.09.2007, 11:39:26 3952 0
Ющенко встретился с житомирскими чиновниками

Вчора, 19 вересня в Києві під головуванням Президента України Віктора Ющенка відбулася нарада з головами місцевих державних адміністрацій „Сильна і відповідальна місцева влада – міцна держава”.

Як повідомляє «Журналу Житомира» прес-служба Житомирської облдержадміністрації, у роботі заходу взяла участь і житомирська делегація в складі 23 керівників райдержадміністрацій. Її очолив заступник голови облдержадміністрації Геннадій Галецький.

У ході наради окреслено основні кроки, які належить здійснити на шляху зміцнення влади на місцях.

Серед них – поетапне реформування територіальної організації влади, децентралізація місцевих бюджетів, вдосконалення системи муніципальних виборів, запровадження принципу повсюдності місцевого самоврядування, закріплення принципу субсидіарності на центральному та місцевому рівнях.

Глава держави визначив і першочергові завдання для керівників райдержадміністрацій, а саме – забезпечення виконання програм соціально-економічного розвитку територій, реалізація заходів, спрямованих на соціальний захист громадян. Серед важливих завдань – організаційне сприяння в підготовці та проведенню позачергових виборів до Верховної Ради України.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: