Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Наука і освіта » 2007 » Ноябрь » 30 » 00:17:08

В Житомире выбрали студента 2007 года. ФОТО

30.11.2007, 08:59:21 5362 0
В Житомире выбрали студента 2007 года. ФОТО

29 листопада у Житомирі в приміщенні телецентру відбувся регіональний фінал проекту «Студент року – 2007». Цього року у цій акції приймали участь 16 областей.

Переможець регіонального етапу поїде на Всеукраїнський фінал, що буде проходити 25 січня 2008 року на день Тетяни, покровительки студентів.
 
Отже, університети Житомира представляли: Каменчук Іван (Житомирьский державний університет ім. І.Франка), Пивовар Дмитро (Європейський університет), Сапковський Микита (Житомирський державний технологічний університет), Гедж Владислава (університет України) Біленко Ярослав (Міжрегіональна академія управління персоналом).

Усього було п’ять конкурсів, у яких студенти намагалися якнайкраще проявити свої здібності та таланти. Спочатку учасники мали вихвалятися і переконати членів журі, що вони найкращі. У конкурсі «Декан» студенти представляли на суд публіці цікаві сценки про своїх улюблених деканів. Хоча дехто пішов далі. Наприклад був складений цікавий словник сучасного студента. Наступним був конкурс на збирання грошей. Кожен студент мав переконати присутніх у залі кинути найбільшу кількість грошей саме йому.

Найбільше пожертвували на розвиток культури та науки саме Каменчуку Івану, студенту четвертого курсу історичного факультету житомирського державного університету. Далі учасників первіряли на ерудицію та вміння логічно мислити. Наступним був конкурс «Веселуха», де студенти змогли найяскравіше проявити себе.

Тут простору для фантазії було навіть більше ніж достатньо. Між конкурсами проводилися музичні паузи, щоб студенти змогли перевдягтися й підготуватися до наступного конкурсу, а комісія – підрахувати бали.


Переможниця, Гедж Владислава, студентка університету України


Перемогу отримала Гедж Владислава, студентка університету України, і саме вона представлятиме Житомирську область у всеукраїнському фіналі.

Марина Березюк
   По матеріалам: Марина Березюк

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: