Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2007 » Декабрь » 6 » 10:19:25

Юрий Забела принял участие в торжествах по случаю Дня Вооруженных Сил Украины

06.12.2007, 17:43:56 4774 0
Юрий Забела принял участие в торжествах по случаю Дня Вооруженных Сил Украины

Юрій Забела привітав із 16-ою річницею Збройних Сил України військовослужбовців та ветеранів Житомирської області

Голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Забела взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Збройних Сил України, що відбулися 5 грудня в Житомирському обласному музично-драматичному театрі.

Вітаючи військовослужбовців і ветеранів Збройних Сил, голова облдержадміністрації підкреслив, що Збройні Сили України є надійним гарантом суверенітету та національної безпеки держави. «Ми розуміємо, - сказав керівник області, - що без боєздатної армії не може бути незалежної України. Тому в майбутньому ми бачимо її на рівні світових стандартів – високомобільною, професійною, готовою в будь-який час до захисту територіальної цілісності і недоторканності нашої Держави».

Голова облдержадміністрації також відзначив, що у житомирському 8-му Армійському корпусі активно впроваджується перехід до професійної армії – прийняття громадян на військову службу за контрактом. Житомирщина також займає передові позиції у формуванні миротворчих контингентів, що позитивно позначається на рівні підготовки військовослужбовців.


За досягнуті успіхи у бойовій підготовці керівник області вручив перехідний прапор Житомирської обласної державної адміністрації, а також цінний подарунок 26-й артилерійській бригаді 8-го Армійського корпусу. За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята керівник області вручив Почесні грамоти облдержадміністрації кращим військовослужбовцям Житомирщини.


Почесними грамотами облдержадміністрації нагороджені:
  • Левченко Віктор Олександрович – полковник, начальник відділу особового складу – заступник начальника штабу в/ч А1494;
  • Бойко Олег Петрович – підполковник, офіцер штабу відділу ракетних військ і артилерії в/ч 1494;
  • Семенюк Юрій Олексійович – майор, начальник штабу – перший заступник начальника 1-го вузла зв’язку польового в/ч А1735;
  • Постовік Вадим Євгенович – майор Житомирського зонального відділу військової служби правопорядку;
  • Севрук Ірина Михайлівна – старший лейтенант Житомирського зонального відділу військової служби правопорядку;
  • Яковлєв Олександр Олександрович – підполковник, член обласного відділення Фонду соціальних гарантій військовослужбовців та ветеранів Збройних Сил.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: