Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2008 » Январь » 9 » 10:55:27

Авария забрала жизни троих людей. ФОТО

09.01.2008, 18:31:22 7569 0
Авария забрала жизни троих людей. ФОТО

Вчора, 8 грудня о 21.30 в місті Житомирі на вулиці Щорса в районі перехрестя вулиці С.Наливайка 33-річний водій автомобіля ВАЗ-2108 мешканець Житомирського району, не впорався з керуванням та виїхав на правий тротуар де здійснив наїзд на залізо-бетонну опору.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі УДАІ УМВС України в Житомирській області.

Внаслідок ДТП пасажир цього автомобіля, мешканець м. Житомир, 1984 р.н., отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми та доставлений до Житомирської обласної лікарні.


В цей же день, 08.01.2008 о 18.30 на 256км а/д Київ-Чоп, Нов.-Волинського р-ну, водій автомобіля ВАЗ-2106, мешканка Рівненської обл., 1965 р.н., не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралась з керуванням з’їхала в кювет та здійснила наїзд на дерево.

Внаслідок ДТП водій та два пасажири автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди.




Аналізуючи дорожньо-транспортні пригоди державна автомобільна інспекція звертається до водіїв - будьте уважними, вибирайте безпечну швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати та безпечно керувати транспортним засобом. Виконуючи будь-який маневр переконайтесь, що це буде безпечно по відношенню до інших учасників дорожнього руху. Пам’ятайте, що від Ваших дій на дорозі залежить не тільки особисте життя та здоров’я, а й безпека оточуючих Вас людей.


Всього, за минулу добу 8 січня, працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирської області було виявлено та припинено 585 порушень Правил дорожнього руху. Затримано 21 водія, за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 127 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів та 2 на пішоходів за порушення правил переходу проїзної частини.

За цей же період на автошляхах Житомирщини зафіксовано 4 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 3 людей загинуло та 4 було травмовано.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: