Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2008 » Январь » 9 » 13:31:27

Юрий Забела проверит работу житомирских чиновников

09.01.2008, 13:41:13 4635 0
Юрий Забела проверит работу житомирских чиновников

Починаючи з 15 січня 2008 року, голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Забела зустрінеться з кожним головою райдержадміністрації.

Про це «Журналу Житомира» поідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Керівники районів звітуватимуть про виконання районних програм соціально-економічного розвитку та бюджетних показників у 2007 році.

Згідно з затвердженим графіком зустрічі в формі співбесід відбуватимуться щодня впродовж тижня з кожним головою райдержадміністрації окремо. Головну увагу Юрій Забела акцентуватиме на виплаті заробітної палати та її середніх розмірах, темпах розвитку промисловості, АПК, житлово-комунального господарства, обсягах інвестицій, залучених в економіку районів, створенні нових робочих місць, якості надання соціальних послуг населенню.

Підсумки соціально-економічного розвитку Житомирщини за 2007 рік буде підбито на засіданні колегії Житомирської обласної державної адміністрації 29 січня 2008 року. На порядок дня засідання виноситься питання: „Про підсумки виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету Житомирської області за 2007 рік”.


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: