Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2008 » Январь » 14 » 17:33:25

Для ветеранов Житомира купили автомобиль ВАЗ-21074. ФОТО

14.01.2008, 23:12:47 4621 0
Для ветеранов Житомира купили автомобиль ВАЗ-21074. ФОТО

За кілька днів обласна Житомирська організація ветеранів отримає автомобіль. Про це сьогодні, після вшанування пам'яті захисників Житомирщини, повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Забела.

Як повідомили «Журналу Житомира», автомобіль ВАЗ-21074 вартістю 32 тис.грн. придбано за рахунок спонсорських коштів. Після оформлення всіх необхідних документів обласна організація ветеранів стане власником нових "Жигулів".

"Тепер вам не треба ходити по кабінетах і просити машину, щоб поїхати у район. Маючи свій транспорт, ви зможете оперативно вирішувати проблеми ветеранських організацій, допомагати тим, хто цього потребує", - наголосив Юрій Забела. Він також запевнив, що керівництво області і надалі буде робити все можливе задля вирішення питань соціального захисту ветеранів війни і праці та для розвитку ветеранського руху.

Нагадаємо, в січні 2007 року колишній голова облдержадміністрації Юрій Павленко спільно з головою облради Іриною Синявською вручили інвалідам війни і інвалідам Чорнобильської АЕС ключі від нових автомобілів «Таврія».

ДОВІДКОВО: В Житомирській області працюють 30 міських та районних ветеранських організацій. В обласній ветеранській організації працює комітет ветеранів війни та військової служби і комітет ветеранів праці. Станом на 1 грудня 2007 року на обліку в структурах соцзахисту області перебуває 105,5 тисячі ветеранів війни та 135 тисяч ветеранів праці, 7,62 тисячі ветеранів військової служби та органів внутрішніх справ.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: