Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2008 » Январь » 23 » 11:48:05

Смолоскипна хода в Житомирі на честь Дня Соборності України. ФОТО

23.01.2008, 11:02:00 5403 0
Смолоскипна хода в Житомирі на честь Дня Соборності України. ФОТО

22 січня 2008 року ЖОО ВО "Свобода" провела смолоскипну ходу, приурочену до Дня Соборності України. Мета акції була підкреслити те, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний нарід!

Як повідомили «Журналу Житомира» організатори, акція розпочалась о 18:00 вже з традиційного та знайомого місця всіх житомирян - вул. Михайлівської. Понад триста українських націоналістів вишикувались у колону.

Українці запалили смолоскипи та вирушили згідно з запланованим маршрутом: Михайлівська - Велика Бердичівська, Новий Бульвар, Пушкінська, Старий Бульвар, Велика Бердичівська, до памятника Т.Шевченка, біля якого відбулися урочисті збори. Дорогою до колони приєднувались житомиряни, які схвально відгукувались про подію, внаслідок чого зібралося біля 350 чоловік. Також відбулося покладання квітів до пам’ятної дошки на будинку Малої Ради за часів УНР (міська поліклініка № 1).

На мітингу виступили голова та члени ЖОО ВО "Свобода", також представники інших націоналістичних громадських організацій. Акція закінчилась урочистим виконанням державного гімну.

фото: apxe-zt





Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: