Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2008 » Февраль » 18 » 13:07:37

В Житомире продолжаются пикеты. ФОТО

18.02.2008, 14:42:52 4792 0
В Житомире продолжаются пикеты. ФОТО

В Житомире на площади С.П.Королёва продолжается бессрочное пикетирование зданий областной и городской государственных администраций.

К пикету присоединились представители «Антирейдерского союза предпринимателей Украины».

На данный момент формируется палаточный городок, установленно уже около 10 палаток.

Участники акции пикетирования обоих государственных администраций в Житомире распространяют листовки следующего содержания:


Шановні Громадяни Житомирщини!

Сьогодні посеред нас немає майже ні одного Підприємця та простого Громадянина, який би не стикався з свавіллям сучасного корумпованого чиновника.

Поки ми з вами працюємо і годуємо його, він у тиші свого кабінету в Прокуратурі, міліції, суді, в органах місцевої влади бере хабарі у злочинців-рейдерів і відбирає у нас наше майно, нашу роботу, наш спокій і нашу свободу.

Вже майже місяць стоїть пікет на цій площі. Люди, що стоять тут вже доведені до відчаю. Вони готові свідчити про злочини, які скоєні проти них. Але влада ігнорує їх, залякує і намагається замісти сліди. Влада намагається примусити свій народ зневіритися у собі.

Так далі продовжуватись не може!

Пам’ятайте! Ми не маємо права бути байдужими, бо людина, що зневірилась в собі не має права називати себе Громадянином.

Сьогодні у нас Громадян України вже достатньо важелів, щоб примусити владу виконувати наші вимоги і захищати не свої, а наші інтереси. Достатньо інструментів, щоб притягнути корупціонерів і замовників-злочинців до відповідальності.

Пікетування влади та привертання уваги громадськості це тільки перший крок.

З 11 лютого буде проводитись ціла низка судів по справах тих людей, що стоять на майдані. У нас є всі підстави вважати, що на суддів вже здійснюється адміністративний тиск та підкуп. Тому розгляд справ ми беремо під свій громадський контроль. З понеділка ми починаємо безстрокове пікетування господарського та апеляційного судів Житомирської області та суду Житомирського району.

Ми закликаємо представників засобів масової інформації, та представників громадськості прийняти участь у цих судових засіданнях.

Йде збір підписів для звернення до Президента, та Прем'єр-міністра України.

За допомогою фахівців „Антирейдерського союзу підприємців України" готуються запити до столичних управлінь внутрішньої безпеки МВС та СБУ. Готується аналітична доповідь до Міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств при Кабінеті Міністрів України.




Президенту України Ющенку В.А.

Мініструвнутрішніх справ УкраїниЛуценку Ю.В.

Прем'єр-міністру КМУ Тимошенко Ю.В.


ЗВЕРНЕННЯ
Віктора Котенко;
редактора Житомирської газети „Свобода",

Віктора Радзюка,
Голови Житомирської міської громадської організації
„Житомир - наше рідне місто"

за дорученням громадян
Житомирщини

З приводу фактів корупції в структурах виконавчої влади Житомирщини.

Просимо організувати проведення розслідування діяльності держслужбовців структур виконавчої влади Житомирщини, задіяних у корупційних схемах, які охоплюють практично всі сфери життєдіяльності житомирян.

Десятки тисяч людей щоденно ходять по „зачарованому колу": суди, прокуратури, міліція, виконавчі комітети рад, управління юстиції, комунальні та виконавчі служби тощо - та все марно.

Десятки тисяч скарг надходять до державних органів Житомирщини. Ситуація наближається до критичної. Кругова порука чиновників різних структур та їх повна безкарність призводять до системних, багато чисельних випадків порушення Конституції, законності та прав громадян.

Місцеві органи, які повинні стояти на сторожі законності, не виправдовують свого призначення.

Просимо організувати та направити на Житомирщину робочу групу для вивчення ситуації, що склалася, та застосування передбачених законодавством заходів по відстороненню корумпованих чиновників від займаних посад.


На площади, продолжается сбор подписей под обращением к Президенту Украины, премьер-министру и министру внутренних дел с требованием проведения расследований преступной деятельности госслужащих исполнительной власти Житомирщины.



сайт «За Житомир!»

смотрите также:


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: