Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Март » 17 » 12:26:05

Житомирская милиция раскрыла убийства троих человек

17.03.2008, 12:26:05 4975 0
Житомирская милиция раскрыла убийства троих человек

За минулий тиждень черговими частинами УМВС України в Житомирський області зареєстровано 126 злочинів, серед них: 3 вбивства, 6 тяжких тілесних ушкоджень, розбійний напад, 13 пограбувань, 33 крадіжки та 70 інших протиправних діянь.

Як повідомила «Журналу Житомира» Анастасія Лещенко інспектор ВЗГ УМВС в Житомирській області за минулий тиждень працівниками міліції розкрито 104 злочини, а саме: 3 вбивства, 6 тяжких тілесних ушкоджень, розбійний напад, 8 пограбувань, 19 крадіжок та 67 інших злочинів.

9 березня до Овруцького РВ надійшло повідомлення про те, що по вул. Радянській виявлено труп жителя райцентру із тілесними ушкодженнями, у вигляді 6 проникаючих ножових поранень грудної клітини та черевної порожнини.

Вжитими заходами працівниками міліції встановлено, що 8 березня близько 24 години за вищевказаною адресою, під час суперечки, виниклої на ґрунті неприязних відносин, за попередніми даними тілесні ушкодження потерпілому кухонним ножем спричинив житель м. Овруча, якого затримано в порядку ст.115 КПК України.

11 березня до Житомирського РВ звернувся житель м. Житомира повідомивши про те, що цієї ж ночі із його дачного будинку, розташованого на Соколовському дачному масиві, шляхом пошкодження вхідних дверей, невідомим викрадено мотоблок, електроінструменти та велосипед, на загальну суму 5 тис. гривень.

Працівниками міліції встановлено, що злочин скоїли 21-річний житель м. Черняхів, 20-ти та 17-річний жителі м. Житомира, яких затримано, викрадене вилучено.

12 березня до Луганського РВ звернулась пенсіонерка, жителька с. Осни, із заявою про те, що цього ж дня близько 15 години до її будинку, під приводом продажу ковдр, зайшли п’ятеро жінок-циганок після їх уходу зникли гроші в сумі 8 тис. гривень.

Наразі працівниками міліції вживаються заходи направлені на розкриття даного злочину.

14 березня до Червоноармійського РВ звернулась жителька с. Лопатичі із заявою про те, що цього ж дня близько 17 години на вулиці с. Мартинівка, невідомі особи, застосовуючи фізичну силу, відкрито викрали її дублянку, гроші в сумі 250 гривень та мобільний телефон.

Працівниками міліції встановлено, що злочин скоїли троє жителів с. Мартинівка, один з яких неповнолітній.

15 березня до Малинського МВ надійшло повідомлення із приймального відділення районної лікарні про те, що до них із тілесними ушкодженнями, у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітини, доставлено 27-річного жителя селища Гранітне.

Вжитими заходами працівниками міліції встановлено, що 14 березня в селищі Гранітне у будинку потерпілого, під час суперечки, виниклої на ґрунті неприязних відносин, вищевказані тілесні ушкодження потерпілому спричинила його співмешканка, 22-річна місцева жителька, яку затримано. Ніж вилучено.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: