Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Світ » 2008 » Апрель » 2 » 12:42:03

Комунальщики Житомира не экономят тепло. ФОТО

02.04.2008, 19:19:03 6856 0
Комунальщики Житомира не экономят тепло. ФОТО

Тема впровадження енергозберігаючих технологій в ЖКГ активно мусується чиновниками на всіх рівнях. Житомир не став виключенням з цієї вербальної кампанії посадовців.

Мерія обласного центру проводить якісь заходи на дану тему, закликає громаду економити тепло, а коли черговий раз підвищує тарифи на нього, аргументує, зазвичай, подорожчанням електроенергії та інших ресурсів.

Мови немає, процес інфляції зупинити, на жаль, не вдається. Але ж це не означає, що комунальники мають безтурботно сидіти, а теплотраси - обігрівати повітря. Так, так, саме повітря. На вулиці, а не в оселях, пише газета "Меркурій".

Справа в тому, що на минулому тижні, під фінал опалювального сезону, ми навідалися на окремі наземні ділянки теплотраси міста.

І що ви думаєте? Далеко не поодинокими є випадки, коли теплоізоляція (найелементарніший чинник енергозбереження) на трубах відсутня. Таке ми побачили біля котеджного містечка (р-н міськмолокозаводу), по вул. Котовського та Мануїльського.

То що ж виходить? В той час, коли дорожчають енергоресурси, а відтак й тепло, коли потрібно не на словах, а на ділі економити його, коли рівень зарплат пересічних людей лишається невисоким (зайвих грошей просто немає), ми з вини комунальників поставлені в такі умови, що справді обігріваємо навколишнє повітря. Але ж оплачуємо це ми із власних кишень, відповідаючи за чиюсь безгосподарність і недбалість.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: