Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2008 » Май » 27 » 11:12:19

В Новоград-Волынске открыли стадион

27.05.2008, 11:12:19 5296 0
В Новоград-Волынске открыли стадион

В місті Новоград-Волинський (Житомирська обл.) 24 травня в рамках загальноміської акції „Пробіг заради життя – 2008” відбулося офіційне відкриття реконструйованого центрального стадіону «Авангард». Про це повідомили в прес-службі Новоград-Волинської міської ради.

Під час урочистого відкриття з вітальним словом до усіх присутніх звернувся  міський голова Микола Боровець. Він зазначив, що відкриття стадіону стало гарним подарунком для міста та усіх його мешканців, адже тут матимуть змогу займатися спортом як дорослі, так і діти.

Привітала звягельчан начальник обласного управління у справах молоді та спорту Марія Власенко. За її словами, за постійну турботу про розвиток фізичної культури і спорту в місті, міський голова М.П. Боровець включений до складу офіційної делегації України від Житомирської області на літні олімпійські ігри 2008 року в Пекіні.

Ремонтні роботи на спортивній споруді міста тривали протягом 2007-2008 року в рамках відзначення 750-річчя міста за сприяння Міністерства фінансів України, облдержадміністрації, міської ради та місцевих підприємців.

Востаннє стадіон ремонтувався ще у 80-х роках. Загальна вартість виконаних робіт  - понад 1 млн. 600 тис. гривень.

Стадіон розрахований на 3 тисячі глядацьких місць. Зроблено сучасне освітлення стадіону, повністю оновлено сидячі місця, по новому вкладені бігові доріжки, відремонтовано стіни, вікна та двері адміністративного приміщення (внутрішні роботи заплановано завершити до вересня місяця поточного року), на футбольне поле засіяно більше 120 кілограмів трави, проведено благоустрій майданчика із штучним покриттям. За стадіоном закріплено штат в кількості 6 чоловік.


В цеё же день відбувся футбольний матч обласної першості (вищої ліги) між командами „Звягель – 750” міста Новограда-Волинського та „Хіммаш” міста Коростеня. Трибуни відкритого після реконструкції стадіону були вщент заповненими шанувальниками футболу.

Сама гра сподобалася всім присутнім, доказом чого була шалена підтримка вболівальників. Гра закінчилася нічийним рахунком – 1:1, проте це стало важливим аргументом того, що новоград-волинці – як дорослі, так і малі - скучили за „живим” футболом і готові підтримувати його за будь яких обставин.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: