Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Сентябрь » 16 » 14:58:19

В Житомире задержан мужчина, стрелявший в налогового милиционера

16.09.2008, 14:58:19 5527 0
В Житомире задержан мужчина, стрелявший в налогового милиционера

В Житомирі працівниками міліції розкрито резонансний злочин.

Як повідомив «Журналу Житомира» начальник Корольовського райвідділу м. Житомира Віктор Костик, затриманно особу за підозрою у скоєнні злочину відносно співробітника податкової міліції.

Нагадаємо, 13 вересня надійшло повідомлення про те, що в Житомирі по вул. Авіаторів працівник податкової міліції отримав проникаюче вогнепальне поранення в область грудної клітини з пошкодженням легені. Потерпілого було доставлено до лікарні.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу Корольовського РВ УМВС.

Тоді, працівниками міліції було виявлено гільзи від пристрою відстрілу гумових куль калібру 9 мм, а також встановлено очевидців події. Останні розповіли правоохоронцям, що того злощасного вечора по вул. Авіаторів певний час сновигав автомобіль «БМВ», в якому знаходилося четверо чоловіків. Вони під’їжджали до інших авто і вимагали від водіїв гроші, погрожуючи у разі невиконання вимоги застосуванням фізичної сили. Проте все, що вдалося запам’ятати свідкам, – колір автомобіля та початкові літери номерного знаку.

Вжитими заходами працівниками міліції 15 вересня на одній з центральних вулиць в м.Житомирі було затримано той самий автомобіль «БМВ» під керуванням 24-річного житомирянина, приватного підприємця.

Під час огляду в салоні авто було виявлено та вилучено пристрій для відстрілу гумових куль калібру 9 мм, який належить потерпілому. Затриманий за підозрою у скоєнні злочину чоловік пояснив, що здійснив постріл під час конфлікту між ним та потерпілим.

Наразі працівниками міліції проводяться заходи щодо встановлення місця перебування ще декількох учасників події, до речі, підлеглих горе-підприємця та їх затримання.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: