Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2008 » Ноябрь » 27 » 17:08:36

Владимир Шуст новый директор Инфоцентра Житомирского горсовета

27.11.2008, 17:08:36 6748 0
Владимир Шуст новый директор Инфоцентра Житомирского горсовета

З вівторка, 2 грудня 2008 року, начальник управління по зв’язках з громадськістю Володимир Шуст обійматиме нову посаду.

Як повідомили «Журналу Житомира» він очолить комунальне підприємство “Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради” (газета “Місто” та редакція міського проводового радіо).

— У місті досі немає газети, яка би відображала всі аспекти життя Житомира. Власне це була моя пропозиція міському голові змінити ситуацію. Я запропонував посилити творчий колектив газети та міського радіо, — розповідає Володимир Шуст.

Директора КП “Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради” Ігоря Бездітного звільнено з посади через завершення контракту.


Володимир Шуст — народився 11 лютого 1975 року у с. Хочино Олевського району Житомирщини. У 1997 році завершив навчання у Житомирському педагогічному інституті ім. І. Франка.

На філологічному факультеті Шуст В.П. вивчав українську мову і літературу та зарубіжну літературу. Працював головним спеціалістом по зв’язкам із громадськістю обласного управління з надзвичайних ситуацій, помічником першого заступника голови облдержадміністрації, заступником головного редактора “Крок-радіо” тощо.

Одружений, виховує доньку.






Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: