Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2010 » Сентябрь » 5 » 10:17:18

«Оновлення країни» не піде шляхом створення власного партійного проекту

05.09.2010, 10:17:18 3258 0
«Оновлення країни» не піде шляхом створення власного партійного проекту

®
4 вересня у Києві відбувся громадський Форум «Оновлення країни».  Учасники форуму ухвалили резолюцію щодо координації дій патріотичних партій на місцевих виборах у жовтні 2010 року.

«Громадська ініціатива «Оновлення країни» свідомо не йде шляхом створення власного партійного проекту. Ми не поглиблюватимемо розкол у патріотичному русі. Ми відкриті до діалогу з усіма патріотичними силами заради єдності та української перемоги», - йдеться, зокрема, у документі.

Координатор «Оновлення країни» Валентин Наливайченко у своєму виступі наголосив, що Україні потрібна не 190-та  політична партія, а консолідована патріотична сила, яка захищає національну незалежність та соціальні права українців.

 Він також запевнив, що  ОК підтримуватиме на місцях активістів, як захищають громаду. «Наша стратегія - підтримати на цих виборах людей дії, які захищають права місцевих громад», - сказав Наливайченко.

Пропонуємо Вашій увазі повний текст резолюції.



ЧАС ДІЯТИ РАЗОМ!

Резолюція Громадського форуму оновлення країни

Ситуація в нашій країні – критична.

Безробіття, бідність, зубожіння освіти та медицини стали для українських громадян гіркою звичною реальністю. Влада забула про свої передвиборні обіцянки провести економічні реформи та подолати бідність. Замість цього вона намагається за допомогою Податкового кодексу знищити малий бізнес, а за допомогою Трудового кодексу позбавити найманих працівників трудових прав. Зростають комунальні тарифи, дорожчають продукти харчування, дорожчає проїзд у громадському транспорті, а влада залишається глухою до проблем простих громадян.

Чиновники усіх рівнів відчули, що совок повертається, тому свавілля та корупція набувають небувалих масштабів.

Чинна влада стала на шлях згортання демократичних процесів, згортається свобода слова, зібрань, під сумнів поставлено право українців на вільні вибори.

Продовження базування Чорноморського флоту РФ на українській території та повернення ФСБ до Криму є викликом українському суверенітету.

Влада почала наступ на все українське – вихолощується українська мова, переписується національна історія, нав’язуються кадебістські міфи «Русского міра», виправдовуються злочини комунізму, який Європа прирівняла до фашизму та нацизму.

Незважаючи на всі ці загрози, українські патріотичні сили роздрібнені й дезорієнтовані. Така ситуація дозволяє владі без особливих зусиль руйнувати українську незалежність та демократію.

Саму тому Громадська ініціатива «Оновлення країни» звертається до лідерів та активістів українських патріотичних і демократичних сил розпочати процес консолідації та об’єднання задля захисту України, свободи та інтересів громадян.

Ми пропонуємо об’єднатися не на словах, а навколо конкретних дій. Першою такою справою повинна стати координація патріотичних партій на місцевих виборах у жовтні 2010 року. Патріоти повинні уникнути взаємопоборення та міжусобної боротьби.

Окрім цього, патріотичні сили, представлені в парламенті, зобов’язані захистити українців від таких репресивних ініціатив влади, як Податковий кодекс, Трудовий кодекс, законопроект № 2450 (про мирні зібрання) тощо.

Громадська ініціатива «Оновлення країни» свідомо не йде шляхом створення власного партійного проекту. Ми не поглиблюватимемо розкол у патріотичному русі. Ми відкриті до діалогу з усіма патріотичними силами заради єдності та української перемоги.

Настав час забути про партійні інтереси та знамена. Час об’єднатись під українським прапором задля інтересів нашої країни та її громадян.

В єдності – сила!   В силі – перемога!




Тэги: выборы депутатов, Наливайченко, Оновлення країни

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: