Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2014 » Июнь » 25 » 12:58:28

Завтра на сессии Житомирского облсовета внесут изменения в бюджет области

25.06.2014, 12:58:28 2806 0
Завтра на сессии Житомирского облсовета внесут изменения в бюджет области

Завтра, 26 июня, в Житомире пройдет очередная - 26-я сессия Житомирского облсовета.

Согласно распоряжению председателя облсовета Виталия Француза на сессию выносится 46 вопросов различного характера. Один из них посвящен внесению изменений в областной бюджет.

В проекте решения изменений областного бюджета говорится о таком перераспределении:

Бюджету м. Житомира на встановлення віконних склопакетів у дошкільному навчальному закладі № 40 – 10,0 тис.грн.
Бюджету м. Коростеня на поточний ремонт приміщень центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів "Джерело надії" – 5,0 тис.грн.
Бюджету Андрушівського району на проведення поточного ремонту Гальчинської ЗОШ І-ІІІ ст. - 15,0 тис.грн.
Бюджету Володарсько-Волинського району на загальну суму 14,0 тис.грн., у т.ч. на поточний ремонт бібліотеки у смт Нова Борова - 6,0 тис.грн., на поточний ремонт приміщень Центру дитячої та юнацької творчості у смт Володарськ-Волинський - 5,0 тис.грн., на придбання випускного вбрання для дітей- сиріт Володарсько-Волинської селищної ради - 3,0 тис.грн.
Бюджету Любарського району на загальну суму 25,0 тис.грн., в т.ч. на придбання металопластикових вікон для ФАП с.Березівка - 10,0 тис.грн., на придбання матеріалів для проведення ремонтних робіт в сільських закладах охорони здоров"я – 3,0 тис.грн., на придбання матеріалів для проведення ремонтних робіт в дошкільному навчальному закладі Привітівської сільської ради - 2,0 тис.грн., на придбання матеріалів для проведення ремонтних робіт в дошкільному навчальному закладі Мотовилівської сільської ради - 2,0 тис.грн., на придбання матеріалів для проведення ремонтних робіт в дошкільному навчальному закладі М.Браталівської сільської ради – 2,0 тис.грн., на придбання матеріалів для проведення ремонтних робіт в дошкільному навчальному закладі Березівської сільської ради – 2,0 тис.грн., на придбання матеріалів для проведення ремонтних робіт в дошкільному навчальному закладі Липненської сільської ради -2,0 тис.грн., на придбання матеріалів для проведення ремонтних робіт в дошкільному навчальному закладі Горопаївської сільської ради – 2,0 тис.грн.
Бюджету Новоград-Волинського району на загальну суму 13,2 тис.грн., в т.ч. на придбання меблів для Городницького ДНЗ № 1 "Калинонька" – 3,0 тис.грн., на придбання столів в ФП у с.Теснівка та ФП у с.Поліянівка – 2,0 тис.грн., на придбання стільців в ФП у с. Поліянівка- 5,0 тис.грн., на придбання ваг для немовлят в ФП у с. Кропивня, в ФП у с. Теснівка, в ФП у с. Поліянівка, в ФП у с. Городниця – 3,2 тис.грн.
Бюджету Олевського району на загальну суму 12,0 тис.грн., в т.ч. на придбання та установки металопластикових дверей для Новоозерянського НВК – 9,0 тис.грн., на придбання елементів огорожі для Озерянської ЗОШ І-ІІ ст. - 3,0 тис.грн.
Бюджету Ружинського району на придбання матеріалів, метало-пластикових вікон та дверей Ружинській ЦРЛ -25,0 тис.грн.
Бюджету Червоноармійського району на підтримку статутної діяльності Червоноармійського районного відділення Всеукраїнського об"єднання ветеранів – 2,0 тис.грн.
Бюджету Чуднівського району на придбання медичного обладнання та меблів для хірургічного відділення Чуднівського ЦРЛ - 10,0 тис.грн.”
Бюджету Володарсько-Волинського району на придбання морозильної камери для Центру розвитку дитини "Казка" у смт Нова Борова – 6,0 тис.грн.
Бюджету Житомирського району на закупівлю будівельних матеріалів для ремонту дитячого садка у с.Левків -25,0 тис.грн.
Бюджету Новоград-Волинського району на загальну суму 11,8 тис.грн., в т.ч. на придбання меблів для Городницького ДНЗ № 1 "Калинонька" – 4,0 тис.грн., на придбання металевої шафи в ФП у с. Поліянівка - 5,0 тис.грн., на придбання холодильника у Суховільську ЗОШ І-ІІІ ст. - 2,8 тис.грн.
Бюджету Олевського району на придбання аудіоапаратури для Новоозерянського Будинку культури – 13,0 тис.грн.

Бюджету Чуднівського району на придбання медичного обладнання та меблів для хірургічного відділення Чуднівського ЦРЛ - 21,677 тис.грн. ” 


Согласно объяснительной записке за подписью директора департамента финансов ЖОГА Анны Емченко в проекте решения "О внесении изменений в областной бюджет на 2014 год "учтены направления на проведение расходов свободного остатка средств общего фонда на сумму 602,177 тыс. грн и другие изменения, а именно:

1. Зменшено обсяг інших субвенцій на загальну суму 5,723 тис.грн.
В тому числі:

- збільшено видатки по інших субвенціях відповідно до пропозицій депутатів обласної ради Сметанюка Б.С., Остап”юка А.В., Годованого Р.М., Зозулі М.П., Нусбаума С.А., Куценка Р.П., Сабадаша І.І., Троца В.М., Левицького А.В. на суму - 208,677 тис.грн.; 
- зменшено інші субвенції по бюджету м. Житомира на часткове утримання дозвільного центру-сектору у складі Центру надання адміністративних послуг Житомирської міської ради на суму 214,4 тис.грн.
2. Збільшено видатки по департаменту охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації на суму 393,5 тис.грн. (по обласній клінічній лікарні ім.О.Ф.Гербачевського - 61,4 тис.грн., по обласному протитуберкульозному диспансеру – 200,4 тис.грн., по обласному дитячому протитуберкульозному санаторію «Лісовий берег» - 120,0 тис.грн.,

по обласному онкологічному диспансеру – 11,7 тис.грн. відповідно до листа від головного розпорядника коштів від 20.05.2014 № 2093/03-3). 
3. Зменшено видатки по департаменту агропромислового розвитку Житомирської обласної державної адміністрації на суму 228,420 тис.грн. (по Житомирському обласному навчально-курсовому комбінату згідно листа головного розпорядника коштів - від 21.05.2014 № 1212/8).
4. Збільшено обсяг резервного фонду на суму 442,820 тис.грн. за рахунок зменшення таких видатків:

- по інших субвенціях загального фонду по бюджету м. Житомира на часткове утримання дозвільного центру-сектору у складі Центру надання адміністративних послуг Житомирської міської ради на суму 214,4 тис.грн. згідно листа департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської обласної державної адміністрації від 06.05.2014 № 11/644;

- по Житомирському обласному навчально-курсовому комбінату на суму 228,420 тис.грн. згідно листа головного розпорядника коштів - Департаменту агропромислового розвитку Житомирської обласної державної адміністрації від 21.05.2014 № 1212/8.
5. Здійснено перерозподіл видатків між загальним та спеціальним фондами по головних розпорядниках коштів - управлінню освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації, управлінню культури Житомирської обласної державної адміністрації.


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: